Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ez így elviselhetetlen, mit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így elviselhetetlen, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Voltam iszogatni egy barátommal aki nagyon bejön, nem tudom hogy biszex e de pont az esetem a srácok közül, mit tehetnék hogy a barátságunk is megmaradjon de megtudjam én érdeklem e őt?
2023. febr. 1. 23:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sztem a legjobb amit tehetsz, hogy pont igy iszogatásnál amikor úgy vagytok, belövöd, hogy ha muszáj lenne, lefeküdne a valaha pasival. Ha azt mondja igen, akkor kérdezd meg, ha már választhatna kivel. Ha sokáig gondolkodik, vagy egyből rávágja hogy veled, nyert ügyed van
2023. febr. 1. 23:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki,hogy bi vagy,ha megint iszogattok.Kérd meg,hogy ez maradjon

titok

2023. febr. 2. 05:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!