Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Férfiasabb kinézetre egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiasabb kinézetre egy természetes fanszőr?

Figyelt kérdés
Most tekintsük el attól, hogy nem kényelmes pl orálnál, de csupán kinézetre férfiasabb e szőrrel?
2023. jan. 28. 12:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
73%
nekem is jó szőrös kaptam már jó és rossz véleményeket is
2023. jan. 29. 11:50
 12/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem az. Én is hordok. Magamon, máson is bejön.
2023. jan. 29. 15:37
 13/19 anonim ***** válasza:
8: Wow, és mindenhol máshol is szőke vagy?
2023. ápr. 7. 14:00
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mitől lesz férfiasabb valaki kifejezetten csak a szőrtől. Érdekes, itt mondjátok, hogy így bejön, úgy tetszett másoknak stb...

Személyes tapasztalatom pont az ellenkezőjét mutatja. Azok a nők - és férfiak is -, akiknél szóba került kizárólagosan, 100%-ban egybehangzóan azt mondták, hogy sokkal igényesebb, szexibb a borotvált, csupasz farok, mint az akár formára is hagyott szőrös, vagy trimmelt próbálkozás.

Soha életemben nem találkoztam olyan emberrel, olyan szituációval, akinek és ahol ha választani lehetett volna szőrös és csupasz közül, akkor nem a csupaszt választották volna.

2023. ápr. 7. 15:56
 15/19 A kérdező kommentje:
Kedves 14-es! Én személy szerint élőben több olyan nővel és férfival találkoztam, akinél a csupasz kizáró ok lett volna.
2023. ápr. 7. 17:04
 16/19 anonim ***** válasza:
83%
Kedves 15-ös, remélem elnézed nekem, ha ezt nem hiszem el :)
2023. ápr. 7. 17:14
 17/19 A kérdező kommentje:
Higgy, amit akarsz! :) Bár nem értem, miért volna célom, hogy random ismeretlen embereknek füllentsek egy ízlésbeli kérdésben.
2023. ápr. 7. 17:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Mivel úgy 8 milliárd ember van, ezért egyvalaki tapasztalatai csak korlátozott értékkel bírnak.
2023. ápr. 12. 06:15
 19/19 anonim ***** válasza:

Ha nem is csupasz de valamennyire legyen rövidre vágva. Pláne mélytoroknál nem jó ha meg van hagyva.

Bár van olyan is aki szeret szőrös puncit nyalni.

Nem vagyunk egy formák.

2023. ápr. 28. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!