Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisméretű srácok, szerintetek válhat valaki amiatt biszexé mert kicsi a mérete?
Én ilyen vagyok.
De biztos igaz hogy hajlam alapból kell hogy legyen.
Kis frakam van, hamar ellövök és szar vagyok az ágyban. Ráadásul optikailag hányingerkeltő hatásom van, szóval nincs olyan nő akinek kellenék. Pedig intelligens vagyok, normálisan el lehet beszélni velem és lóvé is van. A nőknek egyszerűen nem kellek. Nem rovázok ezen .... meg lehet érteni őket. Ettől függetlenől nem ferülnek el a hajlamaim. Nincs, ilyen, hogy "legalább legyen valakim". Én a csöcsökért és a punciért rajongok. Ettől semmi nem tántorít el.
Minden hátrányom leírtam. Ebből kellett kihoznom a legtöbbet. Szóval qrvázni járok. Ott nem érdekli a csajokat, hogy kicsi, az sem, hogy meddig tart és az sem, ha szar vagyok. Megyek, kiélvezem a női test gyönyöreit, áldozom annak oltárán, fizetek és távozok. Tisztelettudó és udvarias vagyok velük, így kedvelnek és ha újra elmegyek hozzájuk örömmel fogadnak. Hetente általában 4-5-6 prostit látogatok meg, vagy hívok házhoz (ha úgy tartja kedvem) - ez havi 500-700 ezres kiadást jelent ... igen, jobb lenne ezt az összeget (vagy még többet) egy olyan lányra költeni, aki csak engem szeret és elfogad ilyennek .... de sajnos nemhogy ebben, de semelyik másik univerzumban sem létezik ilyen csaj.
Szóval a lényeg; ha bárki biszexé válik, az nem a mérete miatt vagy a szexuális tudása miatt van. Ahogy fordítva is; attól hogy méretproblémák vannak még nem jelenti azt, hogy szexuális orientációt vált valaki.
Szerintem az értelmesebb lányokat abszolút nem érdekli, mekkora a farkad, ha egyébként értelmes, kedves és helyes pasi vagy, és feláll a szerszám rendesen.... max. akkor fontos a méret, ha extrémen pici mikropéniszed van....
Szóval a méreted miatt nem kéne fiúkkal próbálkoznod. A pasiknál egyébként is sokkal többet számít, hogy mekkora van neked....
De ha valamiért a fiúk érdekelnek és könnyebb a méretedre fognod a dolgot, tedd azt. De nincs abban semmi rossz, ha érdekelnek a pasik (vagy a pasik IS). Felesleges kifogásokat keresni, vállald bátran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!