Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, barátnő mellett ti szoktatok szexkapcsolatot keresni sráccal?
Illetve nehéz összeegyeztetni egy találkát? Tudom nem etikus (most nem is ez a kérdésem), de elgondolkodtam az utóbbi hetekben hogy kivitelezhető lehet e, ha már annyira elviselhetetlen lenne a vágy hogy akarjak sráccal lenni. Annó voltam már sráccal de akkor nem volt barátnőm és sokkal egyszerűbb volt minden.
Aki folyamatosan össze jár valamilyen sráccal ilyen okból, nincs bűntudat vagy nem látható a barátnő szemszögéből utána hogy ő máshol is kielégül? Esetleg aki lebukott mire érdemes odafigyelni?
Köszi a válaszokat!
26F
Asszony beosztásától függ milyen nehéz egyeztetni.
😅
Én barátnőm mellett kb 1-2 havonta 1X összehozok egy közös verést / kölcsönös orált valakivel, mert nem bírok ellenállni neki.
Nehéz megoldani, ezért olyan ritka
És van bűntudat, de nem hagynám el a párom, jó vele minden, csak néha ez is kell
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!