Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már, hogy rajta kaptak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy rajta kaptak orál közben? Mi volt a reakció?

Figyelt kérdés

2023. jan. 21. 12:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos volt. Nem zártuk be az ajtót és hazajött haver tesója..
2023. jan. 21. 12:27
 2/20 A kérdező kommentje:
Mi történt utána?
2023. jan. 21. 12:29
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Volt. Munkahelyen és otthon is. Munkahelyen mivel én vagyok a vezető és egy másik vezetőt kényeztettem és aki benyitott egy takarítónő volt.. Még aznap egy borítékba elrejtett 20ezressel a diszkrécióját kértem. Eredményes volt.

A férjemme meg üzletben, próbafülkébe buktunk le. A nő aki jönni akart próbálni bamba volt és elhúzta a függönyt, nem figyelte bent vagyunk. Kiment, szó nélkül, de szólt az üzlet személyzetének, az őrnek. Mire odaértek már kint voltunk az eladó térbe és onnan figyeltük, hogy 2 eladó nő meg egy bizti őr vonulnak a fülkékhez és ordítozik az őr, mindenki jöjjön ki.

34N

2023. jan. 21. 12:39
 4/20 anonim ***** válasza:
91%
Még gimisként egy házibuliban végre sikerült elcsábítanom a srácot, akibe éppen bele voltam zúgva, elvonultunk kettesben az egyik hálószobába, és erre pont, amikor a szopásnál tartottunk, ránk nyitott egy osztálytárs csaj, akivel ráadásul eléggé utáltuk is egymást. Nagyon égő volt, ott sápítozott, meg nyilván el is mondta a többieknek, hogy mit csináltunk...
2023. jan. 21. 13:08
 5/20 anonim ***** válasza:
87%
Nevelt lányom ránknyitott amikor már majdnem elélveztem az anyja szájába. Vigyorgott és végig nézte mert már idöm se és kedvem se volt hogy abbahagyjam vagy elforduljak ugyhogy látta ahogy elmegyek.
2023. jan. 22. 06:32
 6/20 A kérdező kommentje:
Hány éves volt a nevelt lányod?
2023. jan. 22. 06:56
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Én autoban a városban éjszaka egy kihalt környéken szoptam valakit. Nem vettük eszre de egy három fős család pont a mellettünk parkoló autóba akart beszállni. Mikor odaértek vettük észre. Kínos volt, de nem szóltak semmit.

39F

2023. jan. 22. 10:31
 8/20 anonim ***** válasza:
81%

3-as igen laza erkölcsökkel rendelkezel, ha a férjed mellett melóban másokkal is csapatod.

A munkahelyi kalandod is a "biznisz része" volt, vagy csak szimplán bejött, mint férfi?

2023. jan. 22. 11:25
 9/20 anonim ***** válasza:
77%

8.

Sajnos ma már vannak olyan munkahelyek,ahol nem árt néha az öltözőbe vonulni a főnök Úrral, és a kedvében járni.

Én is így lettem üzletvezető, és így lett egész jó a fizetésem.

Ez néha elkerülhetetlen, ennélkül még mindíg csak árufeltöltő lennék fillérekért.

32N.

2023. jan. 22. 15:37
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
#9 látjátok gyerekek, ezért kell tanulni.
2023. jan. 23. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!