Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy rajta kaptak orál közben? Mi volt a reakció?
Volt. Munkahelyen és otthon is. Munkahelyen mivel én vagyok a vezető és egy másik vezetőt kényeztettem és aki benyitott egy takarítónő volt.. Még aznap egy borítékba elrejtett 20ezressel a diszkrécióját kértem. Eredményes volt.
A férjemme meg üzletben, próbafülkébe buktunk le. A nő aki jönni akart próbálni bamba volt és elhúzta a függönyt, nem figyelte bent vagyunk. Kiment, szó nélkül, de szólt az üzlet személyzetének, az őrnek. Mire odaértek már kint voltunk az eladó térbe és onnan figyeltük, hogy 2 eladó nő meg egy bizti őr vonulnak a fülkékhez és ordítozik az őr, mindenki jöjjön ki.
34N
Én autoban a városban éjszaka egy kihalt környéken szoptam valakit. Nem vettük eszre de egy három fős család pont a mellettünk parkoló autóba akart beszállni. Mikor odaértek vettük észre. Kínos volt, de nem szóltak semmit.
39F
3-as igen laza erkölcsökkel rendelkezel, ha a férjed mellett melóban másokkal is csapatod.
A munkahelyi kalandod is a "biznisz része" volt, vagy csak szimplán bejött, mint férfi?
8.
Sajnos ma már vannak olyan munkahelyek,ahol nem árt néha az öltözőbe vonulni a főnök Úrral, és a kedvében járni.
Én is így lettem üzletvezető, és így lett egész jó a fizetésem.
Ez néha elkerülhetetlen, ennélkül még mindíg csak árufeltöltő lennék fillérekért.
32N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!