Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van ezzel esélyem lányoknál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ezzel esélyem lányoknál is? /F

Figyelt kérdés

Biszex vagyok, de a lányokat többször kívánom így lánnyal szívesebben lennék mint fiúval. A probléma viszont az, hogy szex közben én arra vágynék hogy kicsit én is olyan legyek mint egy nő érzékiség és gyengédség szempontból. Nehéz körülírni pontosan mire gondolok, de a lényeg hogy körülbelül olyasmi szexre vágynék mint egy érzéki leszbi szex. Ha felizgulok szeretek ellazulni, és mélyeket sóhalytani ahogy némelyik lány szokott. És mindent megtenni a másiknak ami neki is élvezetet jelent.

Lenne ezzel esélyem lányoknál is? Nálam nem az a probléma hogy nincs lány aki szexelne velem, mert van. Csak az a baj, nem arra vágynak amire én.

2023. jan. 16. 12:04
 1/3 anonim ***** válasza:
85%
Van olyan nő aki az érzékibb, gyengédebb szexet keresi. Olyan viszont nem igazán aki a szexuális szokásaival házalók közül választ.
2023. jan. 16. 12:21
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ezzel semmi gond, nem minden pár kefél úgy, mint a nyulak. Csak ezt a leszbikus vonalat felejtsd el, meg hogy nőkhöz hasonlítod magad, mert az visszataszító. Nem minden nő szereti az ilyen érzéki szexet, és a leszbikusok sem mind így csinálják, hidd el. Tehát semmi értelme. Egyszerűen csak keress olyan partnert, aki érzelmesebb, romantikusabb.
2023. jan. 16. 13:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze h van esély. Egész egyszerűen pettingnek hívják, amire utalsz. Valaki joban szereti a pettinget, valaki kevésbé. Tulajdonképpen az előjáték is petting, de volt csaj, akivel órákig csak ezt csináltuk, így az nem kifejezett előjáték volt, egymás kezétől szájától élveztünk el sokszor.
2023. jan. 16. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!