Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Online ismerkedés?
32/N vagyok.
Van párom aki férfi. Viszont mindenben elfogad és támogat.
Tudja jól, hogy biszex vagyok amit sajnos az elitélések miatt elnyomtam. Kb 2éve fogadtam el, hogy ez vagyok én.
Viszont azóta sem tudok nyitni nők felé. Önbizalomhiány.
Nem épp a vékony modell alkatú nők közé lehetne sorolni. Teltebb vagyok és félek a visszautasítástól. Ígyis küzdök a külsömmel. :(
Vannak esetleg oldalak ahol biszex lányokkal , nőkkel lehet ismerkedni? Akár alkalmi kapcsolatra is, hogy feloldódjak, kipróbáljam.
Kifejezetten ilyen oldalakról mem tudok,de körülbelül bármelyik társkereső oldalon/appon lehet találni kalandot.
Négy éve én is online kezdtem ismerkedni annyi különbséggel, hogy én kapcsolat céljából. Igazából ingoványos talaj, mert bőven futottam bele magukat nőnek kiadó férfiakba, akik csak képet akartak.
A jelenlegi párom, aki lány végül egy szórakozóhelyen ismertem meg. De
Int írtam kalandot könnyebb lesz találni online csak legyél körültekintő.
Szia!
Goldengate.hu az egyik legjobb, ahol kereshetsz partnert magadnak.
5ös :)
Erre én is gondoltam. De igazából alapból a teltebb formásabb nők tetszenek . Ezzel szerencsére nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!