Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek ez tul extra lenne?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez tul extra lenne?

Figyelt kérdés

22, lany

Csaladon kivul senki sem tudja, hogy mindket nemre palyazok.

Par hete ismertem meg egy lanyt, aki nagyon bejon.

Extra lenne felelsz vagy mersz soran kiszivni a nyakat?

Csajszi csak lanyokra bukiiik, es eleg gyanus hogy en vagyok az egyik🙈

Nagyon reszletesen kigondoltam, hogy tudnam magam egy ilyen utan is heteronak gondoltatni magam😂😂😂

2023. jan. 15. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha felelsz vagy mersz, akkor nem mindegy? Én akkor már csókra hajtanék, ezer millió hetero lány csókolt már meg egy másik lányt buliban, nem fogsz gyanút kelteni.
2023. jan. 15. 22:54
 2/4 anonim ***** válasza:
61%
Meg is ujjazhatnád.
2023. jan. 15. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem tinirovatba akartad rakni a kérdésedet? 😂 Felnőttek nem felelsz-merszeznek, meg nem az a szexualitás netovábbja hogy kiszívják a másik nyakát. Amúgy meg nincs aláírás a kiszívott nyakon, csak az látszik hogy kiszívta "valaki". A szüleid nyilvánvalóan meg fogják kérdezni hogy ki volt.
2023. jan. 15. 23:26
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A legidiótább szokás, a legbénább módon tálalva.

Hát.. sok sikert.

2023. jan. 16. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!