Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért izgulok ennyire a lábujjakra?
Figyelt kérdés
Mindegy, hogy fiú vagy lány, egyszerűen jobban izgat bármi másnál.
25F
2023. jan. 12. 17:08
2/3 anonim válasza:
Engem is nagyon vonz a lábfej és a lábujj látványa. Fiúknál inkább, főleg a sportoló fiúk lába érdekel. Illetve van egy fura fétisem is, ami összefügg valamennyire ezzel. Amikor egy menő, sportos fiú megsérült és gipszben jött iskolába, mindenki rá figyelt, a figyelem középpontjába került, dobott a népszerűségén és ha lazán vette az egészet, aktív maradt, még menőbbé vált. Emiatt arra vágytam, hogy bárcsak velem is történne ilyesmi. Felizgat, ha beleképzelhetem magam egy ilyen szituációba, ha velem egykorú begipszelt lábú menő fiúkról nézek képeket. Ki is próbáltam már dolgokat ebben a témában. 21F
3/3 A kérdező kommentje:
Van, hogy a sajátomat nézem, miközben verem.
2023. jan. 20. 17:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!