Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok, fiúval mikor és hogy került sor az első csókotokra?
Figyelt kérdés
Élveztétek? Előtte vagy utána ha lánnyal csókolóztatok jobb vagy rosszabb volt? Utána milyen érzés volt bennetek? Történt más is?
Érdekelne hogy csak nekem volt e nagyon rossz élmény vagy mással jobb lenne. 22f
2023. jan. 10. 19:08
1/2 anonim válasza:
Nekem nagyon jó volt, és nem is számítottam rá, hogy lesz. Persze kalandnak indult eleve, de csókot egyikünk se akart. Csak túl forró lett a hangulat és megesett.
2/2 anonim válasza:
nekem se volt tul jo elmeny a csokolozas fiuval. azt lannyal szerintem jobb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!