Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Van olyan lány aki a videoban lévő játékhoz hasonlót átélt vagy vonzotta mindig?
#5 milyen szerinted egy normális jó pasi ?
Komolyan kérdezem mert érdekel.
Igen, én úgy látom. Persze te gondolom a plázacicákat várod, meg az insta sztárokat, azok tényleg nem ezt keresik. De akkor nézzük csak: összes focista, vagy bármilyen sportoló, vagy gazdag pasas, a modellek, színészek, menő csávók...
Akik meg egyik fenti tételnek sem felelnek meg, azok meg sajnos kénytelenek keresni.
Én csak leírtam a véleményem a videóról, te kötöttél belém. Miért tetted, ha nem bírod, ha visszaszólnak.
Amúgy akinek nehéz, az általában problémás valamilyen szemszögből. Nem felel meg a fenti egyik jellemzőnek sem, esetleg erősen zárkózott, vagy otthon ül, és a sült galambot várja. Vagy neked mi a meglátásod, neked Miért nem megy? Az agresszív oldalad amúgy már egyből lejött az első hsz-ednél. Esetleg egy adag önsajnálat is van mellé? Keserűséggel hogy állsz? Hibáztatod-e mindenért a nőket? Közben magadban meglátod-e a hobát? Mit teszel aktívan azért, hogy megváltozz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!