Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok!Van olyan lány aki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok!Van olyan lány aki a videoban lévő játékhoz hasonlót átélt vagy vonzotta mindig?

Figyelt kérdés

[link]

Akár úgy is hogy 1 pasi volt közte?

2023. jan. 4. 00:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
91%

#5 milyen szerinted egy normális jó pasi ?

Komolyan kérdezem mert érdekel.

2023. jan. 8. 18:08
 12/23 anonim ***** válasza:
35%
Hát kérlek. Jól néz ki, vagy legalább elfogadhatóan, intelligens, jó humorú, megbízható.
2023. jan. 8. 18:17
 13/23 anonim ***** válasza:
20%
Szerinted ennyitől bárkin is lógni fognak a nők?
2023. jan. 8. 18:24
 14/23 anonim ***** válasza:
21%

Igen, én úgy látom. Persze te gondolom a plázacicákat várod, meg az insta sztárokat, azok tényleg nem ezt keresik. De akkor nézzük csak: összes focista, vagy bármilyen sportoló, vagy gazdag pasas, a modellek, színészek, menő csávók...

Akik meg egyik fenti tételnek sem felelnek meg, azok meg sajnos kénytelenek keresni.

2023. jan. 8. 18:42
 15/23 anonim ***** válasza:
34%
Nekem tetszenek a videóban szereplő lányok. Főleg a világos felsőt viselő .
2023. jan. 8. 18:45
 16/23 anonim ***** válasza:
54%
Tehát a saját feltételezéseidet veszed kész ténynek és ezek alapján ítélsz engem nem normálisnak. Valami nem oké a valóságérzékeléseddel, ha szerinted senki sem normális, akinek nehéz.
2023. jan. 8. 18:51
 17/23 anonim ***** válasza:
27%

Én csak leírtam a véleményem a videóról, te kötöttél belém. Miért tetted, ha nem bírod, ha visszaszólnak.

Amúgy akinek nehéz, az általában problémás valamilyen szemszögből. Nem felel meg a fenti egyik jellemzőnek sem, esetleg erősen zárkózott, vagy otthon ül, és a sült galambot várja. Vagy neked mi a meglátásod, neked Miért nem megy? Az agresszív oldalad amúgy már egyből lejött az első hsz-ednél. Esetleg egy adag önsajnálat is van mellé? Keserűséggel hogy állsz? Hibáztatod-e mindenért a nőket? Közben magadban meglátod-e a hobát? Mit teszel aktívan azért, hogy megváltozz?

2023. jan. 8. 19:00
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem belédkötöttem, hanem reagáltam. Te személyeskedsz és minősítgetsz nem normálisnak másokat az alapján, ami éppen kipattan a fejedből. Kitalálsz dolgokat rólam és azok alapján pszichoanalizálsz.
2023. jan. 8. 19:07
 19/23 anonim ***** válasza:
27%
Pont fordítva látom, de nem vitatkozom többet itt, mert nem a kérdéshez tartozik. Vezesd le a feszkót mással.
2023. jan. 8. 19:11
 20/23 anonim ***** válasza:
36%
Az agresszió nem egyenlő a felháborodással. A nők is felháborodnak ha hazudnak róluk, mégsem minősítik őket agresszívnak ezért. Te is ki leszel javítva, ahányszor hazudozol.
2023. jan. 8. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!