Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteroból biszex?
Volt olyan lány ismerősök aki hetero volt volt pasija, de ahogy elmúlt 18, elkezdett járni egy lánnyal?
Ennyire megváltozhat valaki? Illetve esélyes az, hogy mondjuk egyszer csak bevillan nála valami, hogy "mit csinálok?" és újra pasival legyen? Csak érdekelne hogy valaki járt-e így, vagy egy ismerős, stb.
Személyes tapasztalatom.
Én már 12-13 éves koromban sejtettem, hogy a lányok is tetszenek olyan értelemben. Ez 15 évesen tudatosult is bennem. Majd 17 évesen lett kapcsolatom egy fiúval, ahol a lelki részében hiányzott valami. Ezt követően jött még egy fiú, ahol szintén hiányt éreztem. Majd jött egy lány (aki jelenleg is van) és nem érzek hiányt.
Szerintem nincsenek hirtelen váltások, hogy heteróból biszex majd vissza. Itt inkább az van, hogy biszex és a nemeket illetően van hullámzás. Egyszer fiúval akar lenni, egyszer lánnyal. Hogy melyiknél köt ki (értsd: monogám kapcsolat) azt majd az idő megmondja.
Arra celoztam volna, hogy érdeklődik az azonos nem iránt és rájön, hogy nem neki való és utána csak pasikkal lesz, viszont attól bejönnek a nők neki stb.
Gondolkodtam, hogy nála talán azért lehetett, mert az anyja 17 éves korában megtiltotta, hogy a pasijával legyen, és szakítaniuk kellett, így 19 éves koráig nem is volt senkije, most pedig összejött egy lánnyal, pár hónapja együtt vannak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!