Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero vagyok de érdekel egy nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero vagyok de érdekel egy nő?

Figyelt kérdés

Van egy partnerem akinek a felesége bejön. Küldött róluk videókat és tetszik ahogy a nő szop, és kipróbálnám milyen lenne ha kinyalna engem, és én megfoghatnám a melleit. Magyarul benne lennék hármasban. Viszont kettesben soha az életben nem feküdnék le nővel. Max egyszer ha úgy adódna és olyan állapotban lennék kinyalnék egy puncit.

Nedvesedni nem nedvesedek a puncikra csak izgat a hármas gondolata. Én+ egy pasi+ egy nő.

A partnerem feleségét nyilván nem akarjuk bevonni. Szeretném ha a válaszok a kérdésre irányulnának. Ezek alapján van bennem biszex hajlam?

Köszönöm előre is. Nő vagyok.

2022. dec. 29. 15:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm 10-es válaszoló. Heteroszexuális vagyok ez biztos úgyhogy annak hívjuk :)
2022. dec. 30. 11:22
 12/17 anonim ***** válasza:
88%

8. vagyok.

Kérdező, köszi a piros pacsit és megértettem, hogy FULL hetero vagy és azt is, hogy ebbe neked belefér az amit a kérdésbe írtál. Íme:

"...Max egyszer ha úgy adódna és olyan állapotban lennék kinyalnék egy puncit...."

Neked ez hetero. Értem, nekem nem és általában szerintem másnak sem. De semmi gond tényleg megértem.

2022. dec. 31. 00:57
 13/17 A kérdező kommentje:
Minden csak fantázia kérdése 12-es. Egyszer kilehet próbálni. De látom nem érted a lényeget. Megint megy a piros pacsi. Boldog Új évet kívánok és tényleg full heteroként. MERT AZ VAGYOK. Fogd fel. Nem ismersz ne ítélkezz. Ha valami nem tetszik akkor szia.
2022. dec. 31. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

Kérdező: nem a válaszadó az aki ítélkezik. Olvasd már el mit írt és mit írtál te...

2022. dec. 31. 11:26
 15/17 A kérdező kommentje:
14-es lényegtelen. Látom itt gykn sötét emberek van és már nem is lehet kérdezni sem, mert megy az ítélkezés. Hetero vagyok és ebbe senkinek nincs beleszólása. További szép napot
2022. dec. 31. 13:16
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Hetero vagy, de biszexuális vágyakról írsz. Arra vagy kíváncsi, hogy van-e benned biszex hajlam, és amikor megírják, hogy van, elküldesz mindenkit a fenébe.

Te tényleg ennyire hülyének nézel mindenkit...?

2022. dec. 31. 16:21
 17/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ennyire nem érted az egészet. Igen kérdeztem de megerősítésre vártam, hogy nem. De már másoktól megkaptam úgyhogy zárjuk le a témát. Mégegyszer mondom hetero vagyok és nem nem vágyom nőre. Köszönöm talán egy értelmes választ kaptam. BUÉK!
2022. dec. 31. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!