Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexek, ti terveznétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexek, ti terveznétek hosszútávon egy másik bivel? Számítana a másik neme? Miért?

Figyelt kérdés

Én a környezetemben azt tapasztalom, hogy a bi nők kevésbé nyitottak a bi férfiak iránt, amit nem igazán értek.

Nekem igazáből teljesen mindegy a másik neme vagy szexualitása, bár ha megtudom hogy a másik is bi, akkor jobban izgat, mintha hetero férfi vagy leszbi nő lenne.

Ti hogy vagytok vele?

Bi/N

2022. dec. 26. 16:42
A kérdező szavazást indított:
Biszex nő vagyok, nemtől függetlenül a biszexeket részesítem előnyben
Biszex nő vagyok, a leszbikus nőket részesítem előnyben
Biszex nő vagyok, a biszex férifiakat részesítem előnyben
Biszex nő vagyok, a hetero férfiakat részesítem előnyben
Biszex nő vagyok, nincs jelentősége
Biszex férfi vagyok, nemtől függetlenül a biszexeket részesítem előnyben
Biszex férfi vagyok, a meleg férfiakat részesítem előnyben
Biszex férfi vagyok, a biszex nőket részesítem elönyben
Biszex férfi vagyok, a hetero nőket részesítem előnyben
Biszex férfi vagyok, nincs jelentősége
8 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
10%
Heteró nőknek sem kellenek biszex ffak, de melegeknek sem kellenek. Pedig az emner azt hinné, hogy egy biszex nőnek álom a biszex ff, helyette meg a biszex ffak mindenkinek rémálmok, és a biszex ffak kicsit sem értik hogy miért. Hiába, nagyon együgyűek.
2022. dec. 26. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Biszex ferfikent mondom, parkapcsolatra lanyt keresnek es plusszt jelentene ha tudom, hogy bi.
2022. dec. 26. 20:39
 3/3 anonim ***** válasza:

Érzelmileg csak a nőkhöz vonzódom. Testileg pedig mindkét nemhez.

Egy kicsit nálam is előnyös ha tudom, hogy egy nő biszex. Talán számítanék arra, hogy jobban megért, elfogad viszont sajnos a valóság nem ezt mutatja...

BiF

2022. dec. 27. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!