Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sikerült már valamelyikőtöknek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikerült már valamelyikőtöknek valami hetero fiúval, aki nagyon bejött?

Figyelt kérdés
Nálam csak annyi, hogy mellettem aludt, néhányszor átölelgethettem rövid időre és fogdoshattam a lábát (lábfétisem van).
2022. dec. 25. 17:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
47%

Kinsleyt hagyd szerintem, mert gáz egy pedofilekert rajongóra alapozni bármit is:

[link]

2022. dec. 28. 16:56
 12/13 sandrisbp ***** válasza:
77%

11-es: nem kell azért mindent elhinni, amit a neten olvasol olyan irigy "tudósoktól", akiknek a hatása és elismertsége eltörpül Kinseyéhez képest. Kinsey úttörő volt, és a kutatásai nem teljesítik mindenben a mai tudományetikai normákat, és bizonyos esetekben eltorzította mintát, és volt pedofil adatközlője is, ez igaz.

DE eredményei elég robosztusak voltak: "Kinsey may have over-represented homosexuals, but Bullough considers that this may have been because homosexual behavior was stigmatized and needed to be better understood.[20][21] Paul Gebhard, who was Kinsey's colleague from 1946 to 1956 and who also succeeded Kinsey as Director of the Kinsey Institute following his death,[36] attempted to justify Kinsey's work in the 1970s by removing some of the suspect data where Kinsey allegedly showed a bias towards homosexuality.[36] After Gebhard recalculated the findings in Kinsey's work, he found only slight differences between the original and updated figures.[37]" Wikipedia

2022. dec. 29. 00:43
 13/13 anonim ***** válasza:
12-es nézz már utána jobban Kinsleynek!
2022. dec. 29. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!