Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha kívülről férfi vagyok és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kívülről férfi vagyok és belülről nő, akkor az én párom egy megértő biszexuális nő lehet?

Figyelt kérdés
2022. dec. 25. 13:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
És ezért inkább ahelyett hogy osztanátok a körülmènyt pozitívan, helyette feketíteni próbáltok. Egyèbkènt erre a hozzáállásra a begyöpösödött agyu emberek mivoltját tudom hasonlóságba hozni. Ugyanis a való élet a megoldásról és a jórol is szólhatna és -esetekben szól is arról. Itt meg csak a degradálásról szól a fáma, mert valaki figyelmes nőt szeretne.
2022. dec. 25. 22:07
 12/18 anonim ***** válasza:
52%
Beteg vagy agyilag! Kevered a szezont a fazonnal, nem is kicsit! A FERFIASSÁGRÓL fogalmad sincs. Normális nőt pedig kizárólag olyan FÉRFI találhat, aki tudja mit jelent mentálisan FÉRFINEK lenni.
2022. dec. 25. 22:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem így van. De ha lenne eszed, akkor tudnád, hogy itt a férfiasság vagy bármi más megfelelő bőségű pènztárca és szerencse nélkül semmit nem ér.
2022. dec. 25. 23:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus vagyok,kedves kérdező hidd el nem vagy belül nő..Viszont a leírás alapján nárcisztikus jellemzőid vannak.
2022. dec. 26. 00:23
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha már megemlítetted. Neked megfelelő bőségű a pénztárcád? És a szerencsével hogy állsz?

Azért kérdezem ezeket, mert szerinted ez kell a férfiassághoz. Ez elég sekélyes meghatározása a férfiasságnak. Sőt, tovább menve, amelyik nőnek a pénztárcád vastagsága jelenti a férfiasságot, annak nem te kellesz, hanem a pénztárcád tartalma. Ettől egyáltalán nem leszel férfias.

2022. dec. 26. 08:42
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
A párod pasi???
2022. dec. 26. 08:52
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! A MENTÁLISAN FÉRFINEK lenni az nem pénz kérdése. Viszont mivel te mentálisan nagyon beteg vagy, így neked közöd sincs a mentálisan egészséges férfihez.
2022. dec. 26. 09:15
 18/18 A kérdező kommentje:

Mentàlis egészség ide vagy oda, nekem voltak problémáim a nőkkel és megvert a sors. Nem tehettem róla. Ez volt megírva. Defektes, kellemetlen folyàsú emberek. Hónaljstiftet nem hasznàló nők. És ezek kívülről szèpek voltak.

Pszichológus nő!: Én tudom hogy az vagy.

Amíg gyönyörű, egészsèges nőből nem ül rà a fejemre legalább 1 és nem fekszik le velem, addig a problèma valószìnüleg fennt fog àllni. Tehát kellene valaki aki lefekszik velem. Itt ez a baj. Olyan aki belemaszik az arcomba és gyengeden szeretkezik hosszan tartoan.Akivel az egesz eletem problemait megbeszelhetem. Es nem érdekli a pènz. Legalábbis jelenleg legalább.

Mert ugye pszichológus hölgyem...mindketten tudjuk hogy a jótevőség ebben àllna, de a legnagyobb érték az manapság nincs ingyen. Nekem pedig most pénzem nincs erre.

Àtlagfizetésből nincs is senkinek. Ez 20 ezer forintos rosszlanyok kozott is teli van gusztustalan defektes nővel.

2022. dec. 29. 03:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!