Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kívülről férfi vagyok és belülről nő, akkor az én párom egy megértő biszexuális nő lehet?
Ha már megemlítetted. Neked megfelelő bőségű a pénztárcád? És a szerencsével hogy állsz?
Azért kérdezem ezeket, mert szerinted ez kell a férfiassághoz. Ez elég sekélyes meghatározása a férfiasságnak. Sőt, tovább menve, amelyik nőnek a pénztárcád vastagsága jelenti a férfiasságot, annak nem te kellesz, hanem a pénztárcád tartalma. Ettől egyáltalán nem leszel férfias.
Mentàlis egészség ide vagy oda, nekem voltak problémáim a nőkkel és megvert a sors. Nem tehettem róla. Ez volt megírva. Defektes, kellemetlen folyàsú emberek. Hónaljstiftet nem hasznàló nők. És ezek kívülről szèpek voltak.
Pszichológus nő!: Én tudom hogy az vagy.
Amíg gyönyörű, egészsèges nőből nem ül rà a fejemre legalább 1 és nem fekszik le velem, addig a problèma valószìnüleg fennt fog àllni. Tehát kellene valaki aki lefekszik velem. Itt ez a baj. Olyan aki belemaszik az arcomba és gyengeden szeretkezik hosszan tartoan.Akivel az egesz eletem problemait megbeszelhetem. Es nem érdekli a pènz. Legalábbis jelenleg legalább.
Mert ugye pszichológus hölgyem...mindketten tudjuk hogy a jótevőség ebben àllna, de a legnagyobb érték az manapság nincs ingyen. Nekem pedig most pénzem nincs erre.
Àtlagfizetésből nincs is senkinek. Ez 20 ezer forintos rosszlanyok kozott is teli van gusztustalan defektes nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!