Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Szerintetek van esély arra,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van esély arra, hogy bisex a haverom?

Figyelt kérdés

Én bisex vagyok, az biztos.

Kb fél éve ismertem meg ezt a haverom. Nagyon gyakran találkozunk. Közös baráti társaságunk van ezért a legtöbbször nem csak kettesben.

Az elejétől fogva bejön, és többször beszélt már arról hogy bejön neki egy-egy csaj mégsem egyértelmű a helyzet.

Többször volt már rá alkalom hogy nem zavarta hogyha rávágok a hátsójára, fogdosom a combját vagy épp az ölébe ülök. Gyakran megölelem, ő ritkán kezdeményez ilyesmit, de az esetek 90%ban nem utasítja vissza az eféle közeledésem.

Mikor nála aludtam egy napot, próbáltam odabújni hozzá, amire semlegesen reagált. Ekkor rátettem a kezem a seggére, amire kicsit mérges lett, és áttette a kezemet a hátára, így feküdtünk pár percig és újra rámarkoltam a hátsójára. Ekkor: hülye b-zi menj már aludni.

Ekkor megkérdeztem hogy mivan, te nem vagy bisex? Amire csak annyit mondott hogy aludjunk mostmár.

Emelett többször poénkodott már hogy orálozna velem, ha megveszem neki a vágyott sportfelszerelést vagy cipőt. De persze utánna nem mondott semmit evvel kapcsolatban.

Egyszer olyat is mondott hogy ő 5ezer forintért kiverné nekem, mikor aztán kettesbe lettünk és mondtam neki hogy csinálhassuk akkor csak elmosolyogta magát, hogy nem szabad.

Szerintetek?

2022. dec. 25. 13:04
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Atyaég, milyen belterjes egy alomban éltek ti? Full búzák vagytok (főleg te) nem biszexek! Szegény nő, akit netán majd felcsinál valamelyikőtök...
2022. dec. 25. 13:57
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem akar könnyen kaphatónak tűnni és/vagy még gyűjti a bátorságot.
2022. dec. 25. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
5%
Remélem mindketten békén hagyjátok a nőket. Maradjatok csak meg egymásnak. Nőkkel semmiképp ne kezdjezek. Buz.jatok szépen.
2022. dec. 25. 14:04
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
nekem olyan érzésem van hogy ö szerintem nem nagyon biszex, mivel akkor már lépet volna, fölég ha te meg csórira rá mozdulsz szerintem hagyd mert ö inkább heteró mint bi.
2022. dec. 25. 20:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján még nem biszex, persze lehetséges, de ez lehet ártatlan viccelődés is az ő részéről. Egy haverom is gyakran csinálja ezt, rácsap a barátai seggére, utalgat stb egyszer még tiktokot is csinált, amiben elég kétértelmű dolgok voltak. De hetero, és nem csak a csajok mennyiségéből kiindulva amit "elfogyaszt". Látszik rajta hogy az, és ő is mondta.
2022. dec. 26. 10:29
 6/7 anonim ***** válasza:
72%
Eseélyes, hogy biszex, legyél türelmes vele és alakul.
2022. dec. 26. 22:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok mindent elvisel másik fiútól. Lehet van benne biszex hajlam, csak még ő sem biztos a dolgában.
2022. dec. 28. 08:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!