Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esély arra, hogy bisex a haverom?
Én bisex vagyok, az biztos.
Kb fél éve ismertem meg ezt a haverom. Nagyon gyakran találkozunk. Közös baráti társaságunk van ezért a legtöbbször nem csak kettesben.
Az elejétől fogva bejön, és többször beszélt már arról hogy bejön neki egy-egy csaj mégsem egyértelmű a helyzet.
Többször volt már rá alkalom hogy nem zavarta hogyha rávágok a hátsójára, fogdosom a combját vagy épp az ölébe ülök. Gyakran megölelem, ő ritkán kezdeményez ilyesmit, de az esetek 90%ban nem utasítja vissza az eféle közeledésem.
Mikor nála aludtam egy napot, próbáltam odabújni hozzá, amire semlegesen reagált. Ekkor rátettem a kezem a seggére, amire kicsit mérges lett, és áttette a kezemet a hátára, így feküdtünk pár percig és újra rámarkoltam a hátsójára. Ekkor: hülye b-zi menj már aludni.
Ekkor megkérdeztem hogy mivan, te nem vagy bisex? Amire csak annyit mondott hogy aludjunk mostmár.
Emelett többször poénkodott már hogy orálozna velem, ha megveszem neki a vágyott sportfelszerelést vagy cipőt. De persze utánna nem mondott semmit evvel kapcsolatban.
Egyszer olyat is mondott hogy ő 5ezer forintért kiverné nekem, mikor aztán kettesbe lettünk és mondtam neki hogy csinálhassuk akkor csak elmosolyogta magát, hogy nem szabad.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!