Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van itt olyan fiú aki kipróbál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan fiú aki kipróbálta fiúval de úgy megbánta hogy soha tobbé nem akar ilyet?

Figyelt kérdés
2022. dec. 18. 18:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

En még nem voltam fiuval es nem tudom hogy bánnám-e

21 éves vagyok

2022. dec. 18. 21:00
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Mikor először voltam férfivel és megcsókolt,nagyon furcsa volt.De nem zavaróan.

És rájöttem,hogy sokkal jobban csókol egy férfi.Persze,ha van rá partner...

2022. dec. 19. 05:36
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első alkalom után iszonyúan szégyelltem,megbántam,azt gondoltam soha többet,de pár nap után én kértem,hogy csináljuk,mert nagyon kívántam. Utána a szégyenérzet ugyanúgy megmaradt
2022. dec. 19. 11:40
 4/10 sandrisbp ***** válasza:
100%
Még 4-5 ilyen alkalom, és elmúlik a szégyen, elfogadod végre magad és rá is jössz, hogy ebben nincs semmi rossz! Pláne ha olyannal csinálod, aki nagyon bejön.
2022. dec. 19. 14:28
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem bántam meg, mert az a pár alkalom nagyon jó volt.
2022. dec. 19. 19:05
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltam sráccal, de izgatna. Mikor kiverem elmegy a kedvem utána sőt az egészet gáznak tartom de aztán újra erre gondolok szóval remélem majd mostanság (idén akár) lesz olyan srác akivel kipróbálhatom milyen ha orálisan kényeztet.
2022. dec. 19. 21:00
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az első nekem szörnyű volt. 16 voltam a másik fél 19. A farka kb 20cm és sok sperma. De ezeket előre nem tudtam. Orálozni kellett. Nem beszéltünk meg mindent sajnos. A csávó kb 3 perc után elkezdett elélvezni. Azonban sok spermája volt nagyon és közben ahogy élvezett dugta a számat tovább. Majdnem megfulladtam. Eközben kikerült a farka a számból hisz elkezdtem köhögni. Erre megfogta a hajam felhúzta a fejem és ő meg verte tovább és spriccelt. Vagy 6-7 spriccelés jött az arcomra így bele a szemembe is. Napokig piros volt utána. Hazafele végig az orromban a sperma szaga, stb. Az egész így egy borzalmas élménnyé vált. A srác amúgy se volt kedves velem. Izmos volt de buta. Hiába tudta hogy nekem az első lesz nem úgy kezelt. Nagyon megalázónak éreztem, hogy szájba lettem dugva és tele élvezve az arcom... Hazafele az úton sírtam is erre emlékszem.
2022. dec. 19. 21:50
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bántam meg, bár rég óta nem is volt alkalom semmire.
2022. dec. 19. 23:05
 9/10 anonim válasza:
100%
Hali. Nekem sokszor eszembe jut. Persze először biztos furcsa lenne. De már tervbe van hogy 1x mindenképpen átélem. Persze sokmindentől függ. Hogy szégyelni fogom e? Nem hinném hiszen magánügy.
2022. dec. 20. 08:06
 10/10 sandrisbp ***** válasza:
100%
7-es:de el is vette a rossz élmény a kedved örökre? Vagy később újra kívántad és lett jó élményed is?
2022. dec. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!