Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex férjek , hozzátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férjek , hozzátok lenne kérdésem. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok a férjemmel. 27 éves vagyok ő 33 éves. Van 3 gyerekünk. A legkisebb éppen 1 hónapos. Mikor megismertem nem tudtam hogy biszex. Nincsenek előitéleteim senki felé, ezt fontos leszögeznem! Házasságunk után pár hónappal derült ki hogy biszex és akkor sem ő mondta el. Akkor kiborultam. De vele szépen megbeszéltem , hogy tudom és hogy attól még ugyan úgy szeretem. Aztán telt az idő. Születtek a gyerekek. A szex nem volt mindig felhőtlen, de ez változó volt. Aztán ki derült hogy más férfiakkal, beszélget társ keresőn. Nagyon fájt! Nem az hogy férfival hanem hogy egyáltalán megtette. Mindig megbocsátottam neki. Mert nem történt semmi. 1 megtörtént alkalomról tudtam. De tovább léptem. Aztán 10 év után bele untam és azt mondtam neki , hogy menjen. Ha 1 évben egyszer megtörténik történjen. Hátha könnyebb lesz így. Aztán beszélgettünk és olyan őszintén mint még soha. Mindent elmondott. Elmondta hogy neki nagyon hiányzik az hogy szexeljen néha egy férfival és hogy nagyon sokszor lépett félre. Olyankor is amikor dolgozott és telefonon beszéltünk... kicsit összetört. Azt mondta mindig le tudta tenni ott az ajtóban a dolgot és soha nem volt több szexnél. Azt mondtam zárjuk le a múltat kezdjünk új lappal de őszintén mindent! Regisztrált szex társkeresőkre és ott beszélget emberekkel férfiakkal. Bármikor láthatom mit beszél és kivel. Viszont ő nagyon megváltozott. Tudni kell rólam , hogy szexuális és minden téren nagyon rugalmas vagyok. Szivesen próbálgatom a határokat. De! Eddig elmondása szerint aktív volt. Aztán egyszer csak azt mondta hogy szeretné kipróbálni milyen a passzív szerep. Vettünk egy felcstolhatós dildót és kipróbáltuk. Nagyon megszerette amivel nincs is gond. Mindig azt mondta hogy ezt igazival nem szeretné kipróbálni mert túl intim neki és ehhez neki bizalom kell. Amit csak tőlem kap meg. És ezért mással nem szeretné. Nos azóta nagyon is. Úgy keres partnert aki lehetőleg aktív vagy uni és nagy farokkal rendelkezik , nem gond. Aztán már egyre több mindent mondott hogy akar. Pedig megbeszéltünk dolgokat hogy mi az ami belefér és mi nem. Hisz a házasságunk megóvására tartottuk a legfontosabbnak. Azóta minden megváltozott. Kezdeményezem a szexet de nem nagyon akarja. Ha igen akkor nem mindig tud elélvezni. Már nem szeretne nekem orális szexet adni , nem ér a puncimhoz. Ilyenkor az az indok hogy fáradt de heti többször kéri hogy én kényeztessem őt análisan és orálisan. Volt hogy közben írta valakinek hogy kívánja. Ha én pajzán üzeneteket küldök neki el tereli a témát de mással bőszen fantáziálgat írásban. És bevallom mostmár nagyon rosszul esik. Igyekszem támogatni de mindenre azt a válasza mostmár hogy mivel ő biszex neki több jár. Ha velem van összepcsapja a szexet. De ő szereti ha én hosszú órákon át kényeztetem. Több férfival szeretne egyszerre lefeküdni. Igazából ő pezseg szexuálisan de a közös szex az már nincs hangsúlyban. Van hogy fel hántorgatja hogy volt szex mostmár ő jön.. olyan mintha másik ember lenne. Lehetséges hogy meleg lett? Bocsánat hogy ennyire hosszú csak össze vagyok zavarodva. Úgy volt hogy együtt csináljuk de nagyon elment más irányba. Azt mondja senkit nem tudna úgy szeretni mint engem és hogy nem kapcsolatot keres hanem mostmár ,mivel neki nem elég a kaland barátságot extrákkal keres amiben persze elkerülhetetlen a kötődés de az akkor sem olyan... úgy érzem hogy kicsúszott a kezemből...

2022. dec. 11. 01:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
9. Ezt hívják normális értékrendnek! :)
2022. dec. 11. 09:36
 12/15 anonim ***** válasza:
91%

Én is csak a harmadik fél bevonását javaslom, ha már ideáig jutottatok. Esély van arra, hogy előbb-utóbb eljut arra a pontra, hogy nem mutat majd érdeklődést a fiúk iránt.

Mondjuk én csak biszex hajlamokkal rendelkezem, de mi megálltunk a felcsatolhatós termékeknél és soha nem voltam másik pasival. Számomra az anál szex tényleg olyan intim dolog, amit csak a feleségemmel akarok megélni.

Szerintem egy kompromisszumos ultimátumot megér még a dolog. Vonjatok be egy férfit harmadiknak és követeld a testi lelki kielégülést tőle. Ha nem lesz meg, még akkor is van két opció. Vagy tarthatsz te is szeretőt, vagy utilapu.

2022. dec. 11. 13:46
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Tipikus biszex férfi. A nők ezeknek csak alibik a külvilágnak. A biszex férfiaknak a nők csupán eszközök. Gátlástalanok. Egoisták. Lényeg, hogy nekik meglegyen mindkét nem, és hogy ők ne sérüljenek. Az meg, hogy közben lehúzzák a másik ember szexuális önbizalmát is (kérdező is ezt éli át) az őket nem érdekli. A biszex ffak többsége szociopata, hatalmas manipulátor. Mentálisan beteg, személyiségzavaros a többségük.
2022. dec. 11. 14:02
 14/15 anonim ***** válasza:
16%
Meg ez a harmadik fél bevonása... Menjen bele ebbe egy nő csak a biszex ff miatt? Ugyan már! A biszex ffak többségét ki kell rakni a pusztába.
2022. dec. 11. 14:04
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Èn is biszex vagyok,de eszembe nem jutna szomorúvá tenni a párom.Másik rèsze,hogy aki bi,az mindkét oldalt èlvezi.Ebben ez a jó.A meleg viszont csak a saját nemèvel èrzi jól magát,de gondolom ezzel sajnos nem tudtam újdonságot írni.

Nagyon sajnálom,mert intelligens,èrtelmes nő lehetsz az írásod alapján.

Ès ha ez így van, akkor tudod azt is,hogy te is tudsz pasizni bármikor.

2022. dec. 22. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!