Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex férjek , hozzátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex férjek , hozzátok lenne kérdésem. Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
11 éve vagyok a férjemmel. 27 éves vagyok ő 33 éves. Van 3 gyerekünk. A legkisebb éppen 1 hónapos. Mikor megismertem nem tudtam hogy biszex. Nincsenek előitéleteim senki felé, ezt fontos leszögeznem! Házasságunk után pár hónappal derült ki hogy biszex és akkor sem ő mondta el. Akkor kiborultam. De vele szépen megbeszéltem , hogy tudom és hogy attól még ugyan úgy szeretem. Aztán telt az idő. Születtek a gyerekek. A szex nem volt mindig felhőtlen, de ez változó volt. Aztán ki derült hogy más férfiakkal, beszélget társ keresőn. Nagyon fájt! Nem az hogy férfival hanem hogy egyáltalán megtette. Mindig megbocsátottam neki. Mert nem történt semmi. 1 megtörtént alkalomról tudtam. De tovább léptem. Aztán 10 év után bele untam és azt mondtam neki , hogy menjen. Ha 1 évben egyszer megtörténik történjen. Hátha könnyebb lesz így. Aztán beszélgettünk és olyan őszintén mint még soha. Mindent elmondott. Elmondta hogy neki nagyon hiányzik az hogy szexeljen néha egy férfival és hogy nagyon sokszor lépett félre. Olyankor is amikor dolgozott és telefonon beszéltünk... kicsit összetört. Azt mondta mindig le tudta tenni ott az ajtóban a dolgot és soha nem volt több szexnél. Azt mondtam zárjuk le a múltat kezdjünk új lappal de őszintén mindent! Regisztrált szex társkeresőkre és ott beszélget emberekkel férfiakkal. Bármikor láthatom mit beszél és kivel. Viszont ő nagyon megváltozott. Tudni kell rólam , hogy szexuális és minden téren nagyon rugalmas vagyok. Szivesen próbálgatom a határokat. De! Eddig elmondása szerint aktív volt. Aztán egyszer csak azt mondta hogy szeretné kipróbálni milyen a passzív szerep. Vettünk egy felcstolhatós dildót és kipróbáltuk. Nagyon megszerette amivel nincs is gond. Mindig azt mondta hogy ezt igazival nem szeretné kipróbálni mert túl intim neki és ehhez neki bizalom kell. Amit csak tőlem kap meg. És ezért mással nem szeretné. Nos azóta nagyon is. Úgy keres partnert aki lehetőleg aktív vagy uni és nagy farokkal rendelkezik , nem gond. Aztán már egyre több mindent mondott hogy akar. Pedig megbeszéltünk dolgokat hogy mi az ami belefér és mi nem. Hisz a házasságunk megóvására tartottuk a legfontosabbnak. Azóta minden megváltozott. Kezdeményezem a szexet de nem nagyon akarja. Ha igen akkor nem mindig tud elélvezni. Már nem szeretne nekem orális szexet adni , nem ér a puncimhoz. Ilyenkor az az indok hogy fáradt de heti többször kéri hogy én kényeztessem őt análisan és orálisan. Volt hogy közben írta valakinek hogy kívánja. Ha én pajzán üzeneteket küldök neki el tereli a témát de mással bőszen fantáziálgat írásban. És bevallom mostmár nagyon rosszul esik. Igyekszem támogatni de mindenre azt a válasza mostmár hogy mivel ő biszex neki több jár. Ha velem van összepcsapja a szexet. De ő szereti ha én hosszú órákon át kényeztetem. Több férfival szeretne egyszerre lefeküdni. Igazából ő pezseg szexuálisan de a közös szex az már nincs hangsúlyban. Van hogy fel hántorgatja hogy volt szex mostmár ő jön.. olyan mintha másik ember lenne. Lehetséges hogy meleg lett? Bocsánat hogy ennyire hosszú csak össze vagyok zavarodva. Úgy volt hogy együtt csináljuk de nagyon elment más irányba. Azt mondja senkit nem tudna úgy szeretni mint engem és hogy nem kapcsolatot keres hanem mostmár ,mivel neki nem elég a kaland barátságot extrákkal keres amiben persze elkerülhetetlen a kötődés de az akkor sem olyan... úgy érzem hogy kicsúszott a kezemből...

2022. dec. 11. 01:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
27%
ha ez nem kamu, akkor megszakadok a rohogestol 😂😂 igen, meleg lett. dobd ki a picsaba
2022. dec. 11. 01:59
 2/15 anonim ***** válasza:
92%

Csodálom a türelmed, kamunak tűnik, fene tudja. Én helyedben megbeszélném vele, hogy engedje, hogy téged is megdugjonak nagyfarkarkú palik, hogy mit szólna hozzá..

Legalább mind a ketten jól járnátok, vagy bevennétek egy harmadikat.

2022. dec. 11. 02:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Nem ez nem kamu. Nem tudom mi értelme lenne kamu kérdést ki írni...
2022. dec. 11. 02:18
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

Ha nem is kamu, ez ULTRA GÁZ. Hidd el, nem a te részedről. Az ő részéről.

Én a helyedben nem terveznék vele, hisz neked át adhat bármit.

Ha van anyagi háttered, mkndenképp valj külön tőle. A saját érdekedben. Megértem hogy van 3 gyerek, de majd támogatja őket. Pont.

De téged így tönkre fog tenni.

2022. dec. 11. 02:20
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
3 as, nincs más hátra, mint keresni egy másik biszex palit aki téged is jól megrak. Háromasban, még jól is jársz, nagyon sokan így csinálják.
2022. dec. 11. 02:22
 6/15 friend2000 ***** válasza:
86%
Keres egy normális pasit magadnak ha szeretnél még élvezni.
2022. dec. 11. 05:08
 7/15 anonim ***** válasza:
70%

Amelyik férfi megkóstolja a farkat,nem tud róla lemondani.Hiába csinálsz vele,neki akármit, az nem olyan.

Úgyis pasiknál fog kikötni,akikkel szexel,mert ez evidens.Van egy kollégám,két kamasz srác mellett,szép feleség mellett pasizott be.Harmincnyolc éves férfi és ronda hatvanas pasi dugja,aki elvált.Csak megjátsszák kifelé a "családmodellt".

2022. dec. 11. 06:28
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kerdezo, szerintem te egy csodalatos ember vagy, helyes ertekrenddel, oszinten irigylem a ferjed.

Aszerint amiket elmondtal, otletkent mondanam ,hogy talan csinalhatnatok harmasban ket ferfi es te? Igy te is ki lennel normalisan elegitve.

Szerintem el kell beszelgetni a ferjeddel es megertetni, hogy neked is jar az elvezet nem csak neki, oldja meg.

Jo dolog, hogy legalabb most mar nyiltan csinalja es nem a hatad mogott viszont a tisztelet es megbecsules jar neked.

Irod, hogy legeloszor nem a ferjed mondta el, hogy bi. Honnan derult ki?

2022. dec. 11. 07:04
 9/15 anonim ***** válasza:
90%

Ez nagyon mérgező viselkedés a férjed részéről. Én is biszex vagyok, de mióta összejöttem a jelenlegi párommal, akit el is vettem feleségül, nem kalandozok semerre sem. Azért vagyok vele, mert őt szeretem, és eszem ágában sincs megbántani. Egyedül a hármast tudnám elképzelni, ha nyitott lenne rá a feleségem, de mivel nem az, így ez kizárt.

Nem kifogás a biszexualitás a tisztelet hiányára.

2022. dec. 11. 08:10
 10/15 anonim ***** válasza:
97%

Kedves kérdező!

Minden elismerésem, hogy kitartottál a férjed melkett. Hozzáteszem én is biszex férfi vagyok. Te megtettél, elfogadtal mindent amit csak lehet.

2022. dec. 11. 08:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!