Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, pasik! Ha másik fiút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Srácok, pasik! Ha másik fiút szopattok (de nem 69-ben), nektek hogy jön be? Mi az "orális attitűdötök"?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint alapvetően két tiszta eset van (és persze aztán van, aki helyzettől, partnertől függően váltakoztatja a két hozzáállást). Az egyik a szopónak hagyja meg a kezdeményezést, ő csak elfekszik vagy áll mozdulatlanul, és hagyja, hogy szájjal kényeztessék, esetleg néha kézzel is besegítve. A másik tiszta este viszont gyakorlatilag határozottan szájbak@rja a partnert, esetleg torokra nyomja neki a farkát, és csak így tud elélvezni. Szerintem mindkettő élvezetes lehet, bár hozzám az első verzió áll közelebb, ha én szopatok vagy ha én szopok, akkor is. A második verzió is bizonyos méret alatt izgalmas lehet nekem, de ha valakinek kimondottan nagy farka van, és a torkomra akarja nyomni, az egyáltalán nem megy nekem. Ti hogy szeretitek? Inkább gyengéden, érzékien? Vagy keményen szájbadugva?
2022. dec. 8. 13:46
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
#30 Ez a jó hozzáállás :D Sokan nem szeretik ha határozottan elkezdik dugni a szájukat
szept. 25. 12:54
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Ó, én se mindig szeretem. De az én dolgom nem is az, ha térdelek. :)
szept. 25. 15:07
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha keményen szopathatom baszva a száját.
jan. 2. 10:17
 34/37 anonim ***** válasza:
100%
A kettő között félúton. Szeretem szopni, de jól esik, ha finoman fogja a fejem, és ő is mozog bennem.
jan. 3. 08:19
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
Fini
jan. 26. 23:11
 36/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha hatrakotik a kezemet, es eloszor lassan, siman, alazva szopatnak/hagynak szopni, a vegen pedig megbasszak a szamat, a hajamat huzva, pofozgatva
jan. 30. 10:59
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még nem volt részem benne, de mindkèt verzió jól hangzik. Szerintem nagyban függ attól, hogy mit hoz ki egymásból a kèt fèl meg mikor mire van igénye.
jan. 30. 11:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!