Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, pasik! Ha másik fiút...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sandrisbp kérdése:

Srácok, pasik! Ha másik fiút szopattok (de nem 69-ben), nektek hogy jön be? Mi az "orális attitűdötök"?

Figyelt kérdés
Tapasztalataim szerint alapvetően két tiszta eset van (és persze aztán van, aki helyzettől, partnertől függően váltakoztatja a két hozzáállást). Az egyik a szopónak hagyja meg a kezdeményezést, ő csak elfekszik vagy áll mozdulatlanul, és hagyja, hogy szájjal kényeztessék, esetleg néha kézzel is besegítve. A másik tiszta este viszont gyakorlatilag határozottan szájbak@rja a partnert, esetleg torokra nyomja neki a farkát, és csak így tud elélvezni. Szerintem mindkettő élvezetes lehet, bár hozzám az első verzió áll közelebb, ha én szopatok vagy ha én szopok, akkor is. A második verzió is bizonyos méret alatt izgalmas lehet nekem, de ha valakinek kimondottan nagy farka van, és a torkomra akarja nyomni, az egyáltalán nem megy nekem. Ti hogy szeretitek? Inkább gyengéden, érzékien? Vagy keményen szájbadugva?
2022. dec. 8. 13:46
A kérdező szavazást indított:
Inkább gyengéden, a partner kényeztetésére bízva magatokat.
Keményen szájbadugva a partnert.
Változó, mikor hogy,
118 szavazat
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
95%

Őszintén én szeretem mindkettőt. Partnerre bízom, hogy hogyan szereti de hogy válasszoljak is konkrétan jobban szeretem ha szájbad..nak

26/f

2022. dec. 8. 13:52
 2/37 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy szeretném, hogy az aktív fél megáll előttem előveszi és én meg kényeztetem. :)
2022. dec. 8. 14:51
 3/37 anonim ***** válasza:
7%
Pasi nem szopat másik fiút.Max a kisfiúk
2022. dec. 8. 15:16
 4/37 anonim ***** válasza:
93%
Ha elém térdel és fogom a fejét és dugom a száját a végén rá húzom egészen a torkáig és spricccc...
2022. dec. 14. 07:33
 5/37 anonim ***** válasza:
97%
Engem is jobban izgat, ha megdugják a számat.
2022. dec. 17. 07:49
 6/37 anonim ***** válasza:
95%
Én hagyom hogy úgy szopjon, ahogy neki jó. Úgyis elélvezek a végén ! :-))
2022. dec. 19. 19:34
 7/37 anonim ***** válasza:
83%
6 os akkor te átadod magad a passzívnak? :)
2022. dec. 19. 21:14
 8/37 anonim ***** válasza:
98%
Elfekszek, vagy állok, répa elő és dolgozzon rajta, van hogy rásegítek, de szeretem ha a passzív dolgozik rajtam.
2022. dec. 23. 22:28
 9/37 anonim ***** válasza:
96%

Én szopni szeretek ,a pasim viszont azt szereti ha torkon dugom!

Nem is értem,hogy bírja és szereti mikor méretes farkam van,nekem az ő 15centis farka is néha sok

2023. jan. 1. 06:56
 10/37 anonim ***** válasza:
95%
Nem szeretem, ha dugják a szám. Inkább én csinálom a saját tempóban ő pedig közben engem készítsen fel a további dolgokra. 33p
2023. jan. 1. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!