Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, ti mit tennétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, ti mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés

Volt pár alkalmam kipróbálni sráccal, nagyon tetszett de nehezen vettem mindig magam rá és általában amikor lánnyal voltam srácot kívántam, amikor összejött sráccal akkor meg lányt kívántam.

Volt pár évem amikor egy csúnya szakítás miatt se sráccal se csajjal nem akartam szexuálisan közel kerülni, így kb a legjobb 20as éveim elejét pocsékoltam el.

Ti inkább kikötnétek egy srác vagy csaj mellett vagy inkább az adott szexuális vágyatok határozza meg milyen partnert kerestek? Esetleg egyik mellett a másik nemet is keresitek?

Köszi előre is válaszokat! 26f

2022. dec. 8. 12:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi most mégis mit segítsünk abban, hogy azt se tudod kivel legyél amikor valakivel már vagy?
2022. dec. 8. 12:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindig az kell ami nincs azembereknek
2022. dec. 8. 13:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha találsz olyan embert nemtől függetlenül, aki minden igényed kielégíti, meg fogsz tudni maradni egy embernél/ egy nemnél
2022. dec. 8. 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Nagyon nagy gond az, ha a biszexualitásod változékonyságához igazítod a partnereid. Gondolok arra, hogy te az a fajta vagy, aki simán eldobna egy normális értékrendű, kedves embert csak azért, mert éppen te a másik nemre kattannál rá. A biszexek egoisták, és mindent-mindenkit a saját szexualitásuk alá rendelnek. Kedvük vágyuk szerint.
2022. dec. 8. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon össze vagy zavarodva.Próbálj keresni egy biszex párt és akkor

válogathatsz,melyiket kényezteted szívesebben

2022. dec. 14. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!