Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ha komoly kapcsolatban lennétek egy pasival, és ha rendszeresen dugnátok őt felcsatolhatóssal, akkor ezt etljesen titokban tartanátok vagy elmesélnétek a legjobb barátnőiteknek?
Figyelt kérdés
2022. dec. 5. 23:19
2/15 anonim válasza:
Valszeg elmesélném. De úgyse mennék bele ilyenbe szal :D
3/15 anonim válasza:
Alapból nem szoktam arról dumálni hogy kivel, hányszor, milyen pózban. Valaki ezt prűdségnek tartja, én meg közöségesnek mikor valaki kibeszéli a hálószobatitkait.
4/15 anonim válasza:
Kevés olyan barátnőm van (1-2), akivel ilyenekről beszélünk, de akkor is csak általánosságban szoktunk.
5/15 anonim válasza:
Nem pont ilyen a sztori,de esetemben kibeszélte,igaz,szakítás után. F.
6/15 Bipar7376 válasza:
Én szeretem, ha egy felcsatolhatóssal játszanak velem. Pasi vagyok.
7/15 anonim válasza:
Heteró nőként nulla vágyam arra, hogy egy férfit dugjak. Az ilyen férfi azonnal kuka.
8/15 anonim válasza:
Prosztata masszázs oké, de nem fogom elvenni a domináns szerepet a páromtól, Mikor szub vagyok. :)
9/15 anonim válasza:
Senkinek, még a legjobb barátnőmnek se. Ez kettőnkre tartozik, és ez így is marad.
10/15 anonim válasza:
A felesegem olyan straponnal nyomja aminek a masik vege benne van. Igy minden lökést ő is élvez.
Lehet nyugodtan lepontozni de az analis izgatás durvan jó pasikent. Nem meleg vagyok, nem is biszex, de elvezem. Es sajnálom a férfiakat akik nem nyultak meg magukhoz. 10x jobb erzes mint barmi. En buszke vagyok a nejemre hogy ezt vallalja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!