Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek járnátok egy biszex passzív férfivel?
Figyelt kérdés
2022. dec. 3. 15:32
2/8 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan hülye pasi,aki ezt elmondaná a csajának
3/8 anonim válasza:
2#De miért nem mondja el egy pasi a nőnek ha egyszer nyitott lapokkal kezdi a kapcsolatot...?
Én pasi vagyok ...És igen elmondanám mivelhogy nyitottan és hazugság nélkül szeretném elkezdeni a kapcsolatot
4/8 anonim válasza:
2;Azért nem mondja el,mert 2 esetben lehet egy biszex normális.Vagy ha soha nem éli ki ezt a hajlamát,vagy úgy szégyelli,hogy egy szót sem szól róla
6/8 anonim válasza:
Inkább az a kérdés, hogy miért fontos ez egyáltalán? Pasit akar mellém? Vagy nekem kéne eljátszanom az aktív pasit? Mert ez esetben nem.
De ha csak közlési kényszere van, és elmondja, de nem akar semmi ilyesmit, akkor persze, miért ne?
8/8 anonim válasza:
Amig normális hetero férfit találok addig semmiképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!