Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire gyakori a nős férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gyakori a nős férfiak körében , hogy vágynak orális szekxre ?

Figyelt kérdés
Pontosabban érdekli másik férfi farka , megfogni , bekapni szeretné , esetleg élvezésig szopni .De valahogy semmi mást nem szeretne , csak ezt .

2022. nov. 30. 19:40
A kérdező szavazást indított:
Férfiként még soha nem gondoltam más f....ra
Gondoltam már milyen másnak állva a f......
Izgat ha látok egy jókora dudorodást a másik férfi fürdőnadrágján
Izgat milyen érzés másnak a f....át megfogni , babrálni vele
Szivesen kiverném egy idegen férfi f.....át
Még soha nem volt ilyen , de a számba venném egy idegen f.....t
Vágyom rá , hogy kielégitsek egy másik férfit a számmal
Szeretném lenyelni a spermáját
27 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
76%
Te most halál komolyan azt írtad szeKX? 😰
2022. nov. 30. 19:41
 2/21 A kérdező kommentje:
Biztos eliram nemde .
2022. nov. 30. 19:43
 3/21 A kérdező kommentje:
De az is lehet , hogy figyelmetlen vagyok .
2022. nov. 30. 19:44
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem idöröl idöre eszembe jut es eljatszok a gondolattal. de meg nem volt semmi fiuval.
2022. nov. 30. 19:52
 5/21 A kérdező kommentje:
4 köszönöm a normális választ.Teljesen hasonló cipőben járok .
2022. nov. 30. 20:06
 6/21 anonim ***** válasza:
Beszélgetnék nős aktív férfival
2022. nov. 30. 20:43
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Én már próbáltam, nagyon izgalmas és élvezetes volt. Azóta is sokszor eszembe jut.

Ha lenne alkalmas partner, szívesen csinálnám újra, rendszeresen is.

2022. nov. 30. 21:27
 8/21 anonim ***** válasza:
7 es. Mit csináltatok a partnerrel?
2022. nov. 30. 21:34
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmi különlegeset. Neten ismerkedtünk meg, láttunk pár fotót egymásról arc és ruha nélkül, mindkettőnknek tetszett a másik. Neki volt már néhány fiú partnere, nekem az első volt. Megbeszéltünk estére egy találkozót, ott arc alapján is minden rendben volt és felmentünk a lakására.

Kicsit a kanapén ülve beszélgettünk, oldódtunk. Ő egy pohár bort kortyolgatott, én vizet és kérdezgetett, hogy nálam hogy alakult ki a vágy arra, hogy fiúval legyek. Majd beszélgetés közben erőt vettem magamon és rátettem a kezem a combjára, elkezdtem simogatni. Nagyon izgultam, teljesen ismeretlen terep volt számomra és fura érzés egy másik srácot simogatni. Rátévedt a kezem a farkára, éreztem, hogy kemény. A lábai közé térdeltem, ő hátradőlt a kanapén. Elkezdtem kigombolni a nadrágját, majd lehúztam róla. Egy nagyot csattant a hasán a farka, amikor az alsóját is lehúztam a csípőjéről, majd ott ágaskodott előttem. Megcsókoltam a hasát, közben a combjainak belső oldalát simogattam, majd a nyelvemmel végignyaltam a golyóit, egészem a farka hegyéig és a kezembe véve éreztem a melegét. Húzogattam rajta párat és a számba vettem. Egészen furcsa érzések jártak bennem. Egy kis szégyenérzet, ugyanakkor az az izgalom ami attól volt, hogy ott térdelek egy másik srác előtt és a farka a számban, miközben a fejem fel-le jár... És még nagyon sok minden történt azon az estén, de telefonon keresztül hosszú lenne bepötyögni. Mindenesetre nagyon jó élmény volt, szívesen csinálnám újra, de manapság szinte lehetetlen normális, értelmes, ápolt partnert találni ilyesmire.

2022. nov. 30. 21:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom a feleségek nem tudnak róla. Remélem hogy a feleségek az ilyen biszexek mellett tartanak egy szeretőt.
2022. nov. 30. 22:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!