Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt, hogy az aki biszex az ilyen?
Figyelt kérdés
Hogy pl hármasozni akar, vagy biztosan megcsalja a párját az azonos neművel, és hogy alapból titkolják a biszexek a párjuk előtt is azt, hogy biszexek. Miért gondolkodnak így az emberek a biszexekről?2022. nov. 28. 21:59
1/11 anonim válasza:
Nekem az exem pontossan olyan volt amit leírtál, csak annyi, hogy nem titkolta.
De kért tőlem engedélyt hogy lefeküdhessen egy másik lánnyal.
2/11 A kérdező kommentje:
Ha engedélyt kért, akkor nem volt olyan mint amilyet írtam.
2022. nov. 28. 22:05
3/11 anonim válasza:
Rossz tapasztalat/általánosítás/közönséges utálat.
Írom ezt biszex nőként, aki folyton monogám kapcsolatban élt. Az ismerkedés szakaszában el is mondtam, hogy az vagyok.
Ellenben a hármasozást én is felhoztam egyszer, a fiú nem akarta és ezt is elfogadtam, nem hoztam fel többet.
4/11 A kérdező kommentje:
Miért hoztad fel a hármasozást egy monogám kapcsolatban? Nekem ez ellentmondás, nem igazán értem.
2022. nov. 28. 22:11
5/11 anonim válasza:
Előjött a vágy és egy bizalmas, őszinte kapcsolatban beszélni kell a vágyakról. Ha azok egyeznek akkor csináljuk, ha nem akkor nem.
Ellentmondást elfogadom.
6/11 A kérdező kommentje:
Értem 5-ös. Akkor lehet abban valami igazság, hogy a biszexek valahogy mindig utat találnak kapcsolat alatt is az azonos nemhez? Nekem ez fura, mert ha nővel vagyok kapcsolatban, eszembe sem jut hogy férfivel legyek. Ha meg ffvel vagyok kapcsolatban, akkor meg az nem jut eszemben, hogy nővel legyek. Ha szerelmes vagyok, akkor azon kívül akivel vagyok, nulla vágy van bennem bárki más iránt.
2022. nov. 28. 22:19
7/11 anonim válasza:
Van benne igazság, hogy néha előjön a vágy, DE ez nem mindenkire igaz (például a te esetedben sem). Szerintem, ha a vágyak egyezznek akkor nincs kivetnivaló benne. Egyébként a hármasozás a heteró kapcsolatokban is előfordul.
8/11 A kérdező kommentje:
Heteró kapcsolatokban nem gyakori. Csak ott ahol az egyik fél biszex.
2022. nov. 28. 22:31
9/11 anonim válasza:
Sok az általánosítás az emberekben, rossz előítéletek vannak bennük. Pedig a legtöbb biszex hajlamú ki se próbálja saját nemével. Ha ki is próbálta, akkor se csalja meg párját. De biztos sokkal jobb, amikor a hetero pasi csalja fűvel fával feleségét vagy éppen a nő férjét.
10/11 anonim válasza:
Az emberek szeretnek skatulyázni, illetve ott motoszkál a kisördög hogy ha már megvan benne a vágy akkor ellen tud-e állni neki, nem akarja-e megélni. Ezt meg ugyebár egy monogám hetero kapcsolatban elég nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!