Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Több mint 1 éve nemjárt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több mint 1 éve nemjárt bennem farok aminek az oka az hogy allandoan nekem kellett mennem a pasikhoz es folyamat atvertek nemvoltak ott stb ,legtobbet utaztam es belefaradtam, ma ismét mentem egy fiuhoz allitolag vart engem? es kamu volt atvert

Figyelt kérdés
Ebből lett elegem , szerintetek fogok én még valaha szexelni vagy bármi is? Segitsetek mit kéne csináljak hogy legalabb egy kicsi kalandom legyen :( 21F

2022. nov. 28. 21:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
10-es tehát fűvel fával seggbe rakattad magad, és ezt így büszkén vállalod is. Hát tudod az ember inkább legyen "prűd", mint egy olyan hímringyó, mint amilyen te vagy.
2022. nov. 28. 22:29
 12/15 anonim ***** válasza:
54%

Tőlem hívhatsz hímringyónak, a válaszomból azt is le kellett volna szűrnöd, hogy nagyon könnyű szexpartnert találni, ha az ember AKARJA. A kérdező pedig nem akarja.

2022. nov. 28. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
50%
De lejött a válaszodból hogy igénytelen vagy.
2022. nov. 28. 22:56
 14/15 anonim ***** válasza:
56%
De nem is erről szól a kérdés.
2022. nov. 28. 23:01
 15/15 anonim ***** válasza:
73%

Hát ez egyszerűen elképesztő...fel sem foghatom,hogyan lehet úgy élni,hogy nem szexel valaki?

És már egy éve nem kapott farkat ?

21 évesen valaki nincs megdugva rendszeresen?

Jaj,gyerekek, de nagy baj van a toronyban,de nagy baj....

2022. nov. 29. 06:24
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!