Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több mint 1 éve nemjárt bennem farok aminek az oka az hogy allandoan nekem kellett mennem a pasikhoz es folyamat atvertek nemvoltak ott stb ,legtobbet utaztam es belefaradtam, ma ismét mentem egy fiuhoz allitolag vart engem? es kamu volt atvert
Figyelt kérdés
Ebből lett elegem , szerintetek fogok én még valaha szexelni vagy bármi is? Segitsetek mit kéne csináljak hogy legalabb egy kicsi kalandom legyen :( 21F2022. nov. 28. 21:57
11/15 anonim válasza:
10-es tehát fűvel fával seggbe rakattad magad, és ezt így büszkén vállalod is. Hát tudod az ember inkább legyen "prűd", mint egy olyan hímringyó, mint amilyen te vagy.
12/15 anonim válasza:
Tőlem hívhatsz hímringyónak, a válaszomból azt is le kellett volna szűrnöd, hogy nagyon könnyű szexpartnert találni, ha az ember AKARJA. A kérdező pedig nem akarja.
13/15 anonim válasza:
De lejött a válaszodból hogy igénytelen vagy.
14/15 anonim válasza:
De nem is erről szól a kérdés.
15/15 anonim válasza:
Hát ez egyszerűen elképesztő...fel sem foghatom,hogyan lehet úgy élni,hogy nem szexel valaki?
És már egy éve nem kapott farkat ?
21 évesen valaki nincs megdugva rendszeresen?
Jaj,gyerekek, de nagy baj van a toronyban,de nagy baj....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!