Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szopni szerető fiúk meddig szoktátok csinálni?
Figyelt kérdés
Szeretitek ha a szátokba élveznek? Kort írjatok :)2022. nov. 26. 17:39
11/36 anonim válasza:
Szeretem hosszan szopni, a zacsi és popsi nyalással egybe kötni. És csak is a számba szeretem, ha a partner élvez.
44f
12/36 anonim válasza:
Szeretem, ha eltart 15-20 percig, sokkal tovább már annyira nem, de azért akkor is még végigcsinálnám. A legjobb része a dolgoknak, amikor a feszes, lüktető farok telerakja a számat.
14/36 anonim válasza:
Én szeretem látni,mikor spriccel. Soha nem mentek el a számban. Nem is volt csak alkalmim,de ha lenne egy megbízható nős 40-es lehet végig szopnám neki egy pár alkalom után.
15/36 anonim válasza:
Egy megbízható partner aki aktív jó lenne. 35 - 50 ig. Bisex vagy meleg.
16/36 anonim válasza:
Semmi közöm hozzá meddig kell csináljam, ameddig kívánja a partnerem. Természetesen úgy élvez el ahogy szeretne.
17/36 anonim válasza:
Nekem az jön be, ha gyorsan elmegy, és természetesen a számban. Vagy az arcomra.
18/36 anonim válasza:
Addig csinálom még a számba nem élvez Miskolc?
19/36 anonim válasza:
Én azt szeretem, ha hamar elmegy. :) Sokban nem volt részem, de kb. másfél perc volt a "rekord". Nagyon kanos volt a srác.
20/36 anonim válasza:
#19, jó volt neked :) Ha találkoznék ilyen sráccal, tuti, hogy másodjára is megpróbálnám elélveztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!