Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Kezdő bisex fiúk! Mit próbálná...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdő bisex fiúk! Mit próbálnátok ki egy fiúval?

Figyelt kérdés

Olyanok válaszát várom akik most kezdik felfedezni hogy bisexek, vagy most vállalják fel.

Miket szeretnétek átélni egy másik fiúval?

2022. nov. 25. 22:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Elsősorban olyan velem kb egykorú fiúk társaságára, közelségére vágynék, akik “menők”, sportosak, de mégis érzékenyebbek, értelmesek. Szeretnék hozzájuk bújni, együtt aludni velük, simogatni őket. Aktív oldalról vonzanak dolgok. Elélvezés kapcsán nem biztos, hogy behatolnék és a szopás sem vonz annyira, de valahogy mindenképp meg kell, hogy történjen, akár többször is.

Ami fel tud izgatni még fiúkkal kapcsolatban, az az, ha szép a lábfejük. Szívesen fogdosnám, simogatnám, nyomkodnám, masszíroznám, ölelgetném a lábait is.

Illetve van egy fura fétisem is, ami összefügg valamennyire ezekkel. Amikor egy menő, sportos fiú megsérült és gipszben jött iskolába, mindenki rá figyelt, a figyelem középpontjába került, dobott a népszerűségén és ha lazán vette az egészet, aktív maradt, még menőbbé vált. Emiatt arra vágytam, hogy bárcsak velem is történne ilyesmi. Felizgat, ha beleképzelhetem magam egy ilyen szituációba, ha velem egykorú begipszelt lábú menő fiúkról nézek képeket. Ki is próbáltam már dolgokat ebben a témában.

21F

2022. dec. 2. 19:23
 12/18 anonim ***** válasza:
leginkabb egy fiatalabb lanyosabb fiuval agyba lenni simogatni egymast ,verni egymasnak ilyenek, aztan helyzettöl függ.
2022. dec. 7. 18:00
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha egy másik srác (nagyobb farokkal) jól megszopatna. Jó lenne, ha megdugná a szám, nagyon érdekel :)
2022. dec. 7. 22:14
 14/18 anonim ***** válasza:
Mi nekem belefér az egymásnak kiverés
2022. dec. 7. 22:16
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Kíváncsi lennék, hogy milyen lehet megfogni, megkostolni másik férfijét. De Én csak úgy tudnám elképzelni, hogy jelen van egy nő is.
2022. dec. 8. 11:23
 16/18 anonim ***** válasza:
megdugatni a számat, és sok spermát az arcomon érezni
2022. dec. 8. 14:44
 17/18 anonim ***** válasza:
Egy biszex aktív szexpartner találni aki megbízható.
2022. dec. 8. 20:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Szopni és szoptatni talán dugok is 21 éves srác vagyok Győrből
2022. dec. 8. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!