Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/lányok ti járnátok biszexuális férfival?
Igen, semmi bajom a biszexuális férfiakkal.
Inkább a monogám kapcsolatot preferálom, de ha benne van akkor hármasban-négyesben is lehetünk kapcsolatba egy nővel és egy férfival, mivel én is biszexuális vagyok.
De nekem a nyitott kapcsolat pl nem férne bele, az sem ha a hátam mögött pasizna mivel megcsalásnak minősül az pedig a heteróknál is gusztustalan.
Biszex vagyok és poly, szóval simán, de cserébe elvárnám, hogy ő se kapjon féltékenységi rohamot, ha mással is randizom.
Továbbá elvárásom még a nyitott, őszinte kommunikáció minden résztvevő részéről, vétójog, gumióvszer és rendszeres szűrés.
32n
Persze, hogy engedném ,hogy megélje a vágyait !
Volt màr bi pasim,időnként hármasoztunk is
Én feleségül is mentem hozzá, és igen, engedjük, hogy megéljük a vágyainkat. Egy másik biszex párral járunk össze rendszeresen. Szigorúan csak velük.
Privátot nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!