Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!Titeket a 2l1f vagy a 2f1l felállás vonz?
Figyelt kérdés
S mi az ami miatt vonz?Kort is légyszi.2022. nov. 21. 00:47
1/18 anonim válasza:
Mindkettőben egyszer-egyszer volt részem (élveztem őket, de nincs rá igényem) és leginkább az volt benne az izgató, hogy előtte még sose voltam egyszerre két emberrel (pláne nővel), így már a szituáció újdonsága is vonzóvá tette.
26/N
2/18 A kérdező kommentje:
Az egyik a párod volt vagy egyik sem?
2022. nov. 21. 01:00
3/18 anonim válasza:
Mindkét esetben a párommal történt; neki is első ilyen alkalmak voltak ezek.
26/N (#1)
4/18 anonim válasza:
Egyikben sem volt meg reszem, de mindketto egyarant vonz. Egyszeruen nem tudom miert, de mar nagyon reg ota. 18l
6/18 anonim válasza:
Mindkettő másért jó és másért izgalmas.
9/18 anonim válasza:
Engem a 2 lány 1 fiú vonz.
Biszex vagyok és külön-külön volt már kapcsolatom fiúval is meg lánnyal is. Ellenben hármasban még nem volt részem.
10/18 anonim válasza:
2f-1l felállást próbáltam, de ott a pasik nem voltak biszexek. Amúgy nagyon kellemes volt.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!