Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meglesném tesómat ahogy csinálja magának az legális lenne?
Figyelt kérdés
2022. nov. 15. 14:21
11/23 anonim válasza:
Egyszer egy sráccal randizgattam. Ő mesélte el egyszer hogy ő a mostoha tesóját leste meg és lebukott. Azt hitte gáz lesz. Erre a mostohatesója mondta hogy nem lesz gáz ha leszopja. Onnantól heti 1-2x leszopta. Elsőre azt gondoltam kamu de aztán annyira nagy átéléssel mesélte, hogy kénytelen voltam elhinni. Igaz mostohatesók voltak.
12/23 anonim válasza:
Mi tesómmal együtt vertük közös szobába
13/23 anonim válasza:
Hát ha lebuksz nagyon gáz lesz.
14/23 anonim válasza:
Én is leskelődtem és szerintem a tesóm is. Ez természetes kíváncsiság.
15/23 anonim válasza:
Hát pedig jól írják ha lebukik az nagyon para szitu lesz...
16/23 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
hát nyilván úgy csinálnám hogy a lehető legkisebb esély legyen a lebukásra
2022. nov. 16. 08:34
18/23 anonim válasza:
Nem értem ! Ha ő is fiú, akkor miért nem fürödtök együtt, és nyilván akkor könnyen fel is áll neki, vagy neked is ! Akkor nem kel lesni !
Vagy nem vagytok olyan bizalmi viszonyban, hogy megmondd neki, szeretnéd látni, mikor hokizik. Ennyi !
Vagy nagy a korkülönbség ?
Egyébként jogilag semmi baj, ha csak megnézed. Nyiss rá "VÉLETLENÜL" és annyi !
Felvenni TILOS:!
19/23 A kérdező kommentje:
Sajnos nem vagyunk ilyen viszonyban, nem tema a szex meg az ilyenek :/
2023. jan. 5. 18:24
20/23 anonim válasza:
Öcsém lesett meg engemet, amikor hokiztam. Én meg észrevettem és mondtam neki, hogy csinalhatjuk egymás előtt is. Többször is megvolt már így az eset és nagyon jó dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!