Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A biszexuálisok hogyan élik meg az első azonos neművel
való szexet?
Elötte izgulás,alatta élvezet,utánna kicsit fura érzés. Viszont azóta is keresem az ilyen lehetőséget.
2022. nov. 12. 15:13
Szex (dugás) még nem volt, csak lightosabb kaland, előtte nagyon izgultam, de még annál is jobban élveztem.
2022. nov. 12. 15:18
Nalam ez egyetemista koromban volt. 20 21 voltam kb.Romeon beszelgettunk egy 7 8 evvel idosebb sraccal.
Kolis voltam es emlekszem elkepesztoen izgultam h uristen feljon egy srac hozzam. HOZZAM! Aztan feljott fumcsiztunk majd smarolni kezdtunk egy emlekszem vegig remegtem . De ugy mintha kint allnek telen puceran. Nagyon remegtem.
2022. nov. 12. 20:20
Az elsőnél én is nagyon izgultam.
Elég érdekesennis alakult, de jó volt.
2022. nov. 12. 20:25
Iszogattunk, utána minden jött lazán. Nagyon tetszett minden a sráccal. Azóta ismétlek.
2022. nov. 12. 20:40
Előtte vágyakozás,fantáziàlàs,hogy mit tennék mire vágyom....
Mikor kiderült,hogy talizom végre egy sráccal,nagyon készültem!
Brutál felizgatott,olyan kemény volt a farkam mint a beton!
Mikor nyalni kezdte a popóm én elkezdtem remegni..
Csillapíthatatlanul remegtek a lábaim a vágytól, hogy végre tolja be a farkàt és dugjon meg végre!
Betolta és cefet mód megkefèlt én pedig elsültem közbe spontán úgy,hogy külső hatás nem érte a farkam.
Utána? Vártam az ismétlést!
2022. nov. 13. 01:58
Én kamasznkoromban 12 évesen egy osztálytárssal csúsztam bele szép lassan. Aztán ballagás után nekem hosszú szünet volt majd huszon évesen újra elöjott. Na ott volt nehéz nem tudtam akarom e, nem tudtam mit akarok. 4-5év vágyakozás után rászántam magam. Nagyo nehezen ment, de végül jól sült el a dolog. Előtte féltem, izgultam közben nagyon jó volt minden ment magától. Utána kicsit furi de izgalmas is, hogy túl vagyok rajta és most is élveztem. Utána az újabb találkozók még félelmetesek voltak de idővel egyre könnyebben ment.
2022. nov. 13. 14:14
Nekem most jött meg a vágy. Remélem sikerül is megélni.
2022. nov. 14. 12:38
Kicsit féltem, nagyon izgultam, de kiderült, feleslegesen. Isteni érzés volt a másik farkát a számban érezni, majd nyelni a finom anyagot. Hasonlóan kellemes élmény volt, amikor hátulról belém hatolt a partnerem, és rendesen telepakolt.
2022. nov. 17. 08:05
2024. márc. 11. 13:15
Kapcsolódó kérdések: