Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért ítélik el a biszex pasikat?
Figyelt kérdés
Egy férfi számára izgató két biszex nő együttléte. Viszont a nőknek kiábrándító két biszex pasi együttléte.2022. nov. 11. 20:38
A kérdező szavazást indított:
Nőként elfogadom a biszex pasik együttlétét
Nőként taszít a biszex pasik együttléte
Pasiként elfogadom a biszex nők együttlétét
Pasiként taszít a biszex nők együttléte
36 szavazat
1/9 anonim válasza:
Egyaltalan nem ítélem el, sőt nekem bejön.
2/9 anonim válasza:
Engem taszít, pedig bi csaj vagyok. Nem tudom, egyszerűen nem férfiasak nekem.
3/9 anonim válasza:
Nekem tetszik is néhány videó, de csak ha mindkét fél férfias marad közben. Nő vagyok.
4/9 anonim válasza:
Az, hogy elítélni valamit, vagy nem vonzónak találni, az két különálló dolog. Ha nem vonz valakit valami, azt nem nézi/csinálja, ha elítéli, akkor felszólal ellene, fröcsög rá, stb.
Én speciel biszex vagyok, de nekem sem jön be két férfi együttléte, de nyilván nem ítélem el. Össze is jönnék biszex férfival, ilyen gondom sincs. Viszont semmilyen felállásban nem vonz a hármas, sem ez a kikacsintgatás a saját nemünk felé
5/9 anonim válasza:
Heteró lány vagyok. Számomra a ferfiasság fogalmába nem tartozik bele az, ha egy férfi ferfivel szexel. Heteróként kizárolag heteró srácot akarok, mert az en preferenciám heteró nőként a heteró férfi. Felőlem azt csinál a biszex ff akivel amit akar, de én nem preferálom.
6/9 anonim válasza:
Mert olyan nincs hogy biszex. Dóntse el hogy férfi és viselkedjen férfihez méltóan. Ha ezzel gondja van, akkor irány a szakkezelés. Mert az ember férfi és nő. Nem vegyes meg kevert elegy.
7/9 anonim válasza:
A nők mindenkit elítélnek aki nem gazdag, bunkó és jóképű, tök mindegy hogy hetero, meleg, biszex, robot vagy bármi egyéb. Ha meg gazdag, bunkó és jóképű, akkor meg megint mindegy hogy hetero, biszex, meleg, robot vagy egyéb, mindenképpen dugnak vele.
8/9 anonim válasza:
Nem elítélem de soha nem nyulnek hozza
9/9 anonim válasza:
#7 megszólalt az incel is, köszönjük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!