Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Srácok, ez biszexualitásnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ez biszexualitásnak számítana?

Figyelt kérdés
Szóval egy ideje gondoltam rá, hogy hagynám egy srácnak, hogy orálisan kényeztessen. Igaz ez első alkalom lenne, tehát az is kérdés felállna-e. Szóval ez most akkor biszexualitás? Vagy hova sorolnám? Vagy attól függ miként reagálok majd élőben a srácra?
2022. nov. 11. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Utolsó mondatod az igaz.

Addig szimpla kíváncsiság.

2022. nov. 11. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
30%
Biszex vagy! Ha heteró lennél, kiváncsi sem volnál ilyesmire, nem is fantáziálnál róla.
2022. nov. 11. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Ne kategorizáld önmagad, amit szeretnél próbálj ki, ha tetszik élvezd.
2022. nov. 12. 09:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ami érdekel, azt próbáld ki. Nem bánod meg.
2022. nov. 12. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Inkább kíváncsiság,de ahogy már mondták,felesleges bekategorizálni magad,csak csináld ami jól esik.

(Ugyanitt fiatal srác akár egyoldalú szopásra is kapható;)

2022. nov. 13. 03:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is ugyanilyen vagyok, mint Te, csak fordítva, én szopnék. De ez csupán kíváncsiság, akár csak egyszeri alkalomra is, amúgy bővebb szexualitással és érzelmileg is csak a lányokhoz/nőkhöz vonzódom, “kíváncsi heteronak” vallom magam!

35/F

2022. nov. 13. 23:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!