Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Hogy mutatjátok meg egy férfinak, hogy tetszik nektek, és hogy tegye meg az első mozdulatot?
Még nem volt párom. Volt már párszor, hogy felismertem, hogy bejövök egy pasinak, de vagy nem tetszett nekem, vagy valamiért elszalasztottam a lehetőséget. Az megvan, hogy néha csak úgy a szemébe nézek(nem merek sokszor, hosszan, egyértelműen, mert nincs elég önbizalmam), vagy többször beszélek vele, mint alapból a legtöbb férfival szoktam(de ezt nem tudhatja, lehet csak azt gondolja, hogy barátságos vagyok). Volt hogy biztos voltam benna, hogy tetszek valakinek, de volt olyan is, hogy csak sejtettem, de lehet, hogy csak barátkozni akart, és közvetlen természete volt.
Hogy mutathatom meg, hogy érdekel engem is, úgy hogy még sem 100%-ig egyértelmű, és még ki lehet magyarázni, hogy ne legyen gáz, ha félreértettem valamit, de mégis elég legyen, hogy lépjen?
19/N
Miért kell sértegetni valakit azért, mert nem jó valamiben? Lehet hogy későn érő vagyok, vagy túl szigorúak voltak a szüleim, és eddig nem volt ilyesmire lehetőségem, tök mindegy. Nem vagyok rossz indulatú, nem ártok senkinek, akkor miért kell bunkónak lenni? Ti nagyon rosszindulatúak vagytok, ha ilyet írtok. Ha nem tudtok segíteni, inkább ne akarjatok mást megsérteni.
#4 Köszi szépen a választ!
Semmi baj sincsen azzal ha valaki Biszexuális. Persze, ha a Leszbikus témáról lenne szó, mármint hogy egy nő csak nőkkel foglalkozik, akkor az sok férfi szerint is "Fancy". Hát gratulálok, mekkora seggek itt a válaszolók!! Szerintem először nézzetek magatokba, biztos vagyok benne hogy kevesen tudnak maguk mögött sikeres, több éves kapcsolatot és így oktatnak ki másokat.
Kérdező;
A mai világban eléggé nehéz eligazodni, mivel megváltoztak a tendenciák. Nem jó ha nyomulsz, de az sem ha nem lépsz. A férfiak X %-a elvárja hogy a nő lépjen. Vannak olyanok, akik a nyomulást viszont azzal párosítják, hogy az adott lány könnyűvérű.
Én azt szoktam mondani, legyél érdeklődő, kedves, mosolygós, beszélj sokat azzal aki tetszik. Ismerd meg, próbáld ezt affelé terelni hogy összejöjjön akár egy közös program, aztán le fog neki esni hogy itt a randi ideje. :)
Szerintem ezzel semmi baj sincs, ha valaki 19 évesen tapasztalatlan. Sok férfi 26 évesen is szűz, szerintem nem vagy lemaradva. :)
Rosszindulatú emberekkel meg ne foglalkozz, majd mindenki megkapja a magáét. 🤟🏻❤️🔥
Hát, én hallottam, hogy kuncog a dolgokon, amiket másoknak mondok, úgyhogy leültem mellé és hagytam, hogy a szituáció adja magát és így small-talkoltunk meg más emberekkel beszéltünk. Majd egy idő után elhívtam inni. Egész nap jól éreztük magunkat, nevetgéltünk, éjjel táncoltunk. Sokat mosolyogtam rá, ölelgettem, jó közel mentem hozzá, centikre/mm-ekre táncikáltam vele, hátha megcsókol, de nem. Végül abbahagytuk a partit, ittunk még egyet, nagy beszélgetéseket folytattunk, miközben átöleltük és simogattuk egymást, 2* megpusziltam. Ártatlan mosolyra húzta a száját. Végül elvittem egy félreeső helyre és megcsókolt. Majd még csókolóztunk egyszer aznap este.
Azóta is együtt vagyunk-igaz nem volt ez olyan régen.
Mindenesetre: legyél figyelmes arra, ha valakinek tetszel és, ha neked is szimpatikus, szépen fokozatosan közelíts hozzá, míg le nem esik neki, hogy mit szeretnél.
1-es, 3-as, undorító vagy.
Erre szerintem nincs recept. Próbáld meg magadat adni és ne felejtsd el, hogy akkor sincs semmi gond, ha valakinek nem kellesz vagy valaki egyenesen visszautasít. Ezeket a kudarcokat soha nem kell túldimenzionálni, mert bárkivel bármikor megtörténhet (igen, nőkkel is) és ez nem jelenti azt, hogy senkinek nem kellesz, senkinek nem tetszel. Ez csak annyit jelent, hogy nem jó helyen próbálkoztál. De akár azt is jelentheti, hogy a másik is félénk.
Az tényleg jó irány, hogy legyél nagyon kedves, mosolyogj sokat, esetleg te is megérintheted a másikat, nincs abban semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!