Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszexuális lányok!Ti nővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexuális lányok!Ti nővel vagy férfival feküdtetek le először?Melyik nemmel élveztétek jobban ?

Figyelt kérdés

2022. nov. 8. 11:08
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%
Éetelmes aha... annyira, hogy nyilvánosan nem merik leírni. Bohóc? Látod te személyeskedsz! Ennyire tellik.
2022. nov. 8. 17:39
 12/26 anonim ***** válasza:
12%

De hogy megpróbáljam komolyan venni az értelmetlen kerdésed:

Neked nem mindegy, hogy MÁSNAK melyik nemmel volt jobb?

Plusz: azt kérdezed, nővel vagy férfivel feküdtünk-e le először. Utána megkerded melyikkel volt élvezetesebb? Szerinted elsőre férfivel és nővel van egyszerre az ember? De gondolom még ezek után sem érzed, hogy miért értelmetlen a kérdésed.

2022. nov. 8. 17:45
 13/26 A kérdező kommentje:
Nagyon bevagyunk feszülve ezen a keddi napon.
2022. nov. 8. 18:09
 14/26 anonim ***** válasza:
96%
Én férfivel feküdtem le először. Összehasonlítani szerintem nem lehet, mert nem a nemtől függ, hogy jó lesz-e az együttlét. Sok múlik az egyénen, hogy mennyire illünk össze, és mióta vagyunk együtt.
2022. nov. 8. 18:45
 15/26 anonim ***** válasza:
12%
Tudja ezt a kérdező is, mégis feltette ezt a bugyuta kérdést. Ugyanezt válaszoltam neki én is, erre belém kötött. 🤣
2022. nov. 8. 19:03
 16/26 A kérdező kommentje:

Nyilván ember függő,én is írtam.Rá kell hangolódni a másikra.Értem amit mondtok.De tapasztalatok alapján meglehet válaszolni.Aki meg nem akarja,vagy nem tudja ,nem értem miért van még itt?

Amugy én se gondolkoztam ezen sose,csak egyik barátom pár napja megkérdezte tőlem,és kiváncsi voltam a tapasztalatokra.

Akik megválaszolták privátban,annak köszönöm.

Nem akarok tovább “veszekedni” .

2022. nov. 8. 20:23
 17/26 anonim ***** válasza:
16%
Amindent ovis szint: az hogy x mit tapasztal, az nem jelenti azt, hogy y is uazt fogja tapasztalni, mert egyénfüggő! Ahogy erre te is rájöttél, de arra még mindig nem, hogy értelmetlen a kérdésed!
2022. nov. 8. 20:29
 18/26 A kérdező kommentje:

Nézd meg az ember lezárja a veszekedést és pattog tovább.Akkor minek vagy itt?Nem veszed észre,hogy elbeszélünk egymás mellett?

Tisztában vagyok azzal,hogy ember függő a dolog.

Azzal is,hogy mindenkinek más a jó,mások az igényei.

De könyörgöm mit nem lehet azon felfogni,hogy SAJÁT/SZEMÉLYES tapasztalatokra vagyok kíváncsi,vagyis voltam.

Megjött ma reggel vagy mi van veled?

X-eld már a kérdésemet és pattogj valahol máshol.

Nagyon sok értelmetlen kérdés van itt,és nagyon sok olyan mint te.

Nem muszáj tovább itt okoskodni.

Na csá anyu!

2022. nov. 8. 20:39
 19/26 A kérdező kommentje:
Ide bezony
2022. nov. 8. 20:44
 20/26 anonim ***** válasza:
42%
Akkor csatlakozom: csá kérdező anyuja! 🙃😄🤣
2022. nov. 8. 20:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!