Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszexuális lányok!Ti nővel vagy férfival feküdtetek le először?Melyik nemmel élveztétek jobban ?
De hogy megpróbáljam komolyan venni az értelmetlen kerdésed:
Neked nem mindegy, hogy MÁSNAK melyik nemmel volt jobb?
Plusz: azt kérdezed, nővel vagy férfivel feküdtünk-e le először. Utána megkerded melyikkel volt élvezetesebb? Szerinted elsőre férfivel és nővel van egyszerre az ember? De gondolom még ezek után sem érzed, hogy miért értelmetlen a kérdésed.
Nyilván ember függő,én is írtam.Rá kell hangolódni a másikra.Értem amit mondtok.De tapasztalatok alapján meglehet válaszolni.Aki meg nem akarja,vagy nem tudja ,nem értem miért van még itt?
Amugy én se gondolkoztam ezen sose,csak egyik barátom pár napja megkérdezte tőlem,és kiváncsi voltam a tapasztalatokra.
Akik megválaszolták privátban,annak köszönöm.
Nem akarok tovább “veszekedni” .
Nézd meg az ember lezárja a veszekedést és pattog tovább.Akkor minek vagy itt?Nem veszed észre,hogy elbeszélünk egymás mellett?
Tisztában vagyok azzal,hogy ember függő a dolog.
Azzal is,hogy mindenkinek más a jó,mások az igényei.
De könyörgöm mit nem lehet azon felfogni,hogy SAJÁT/SZEMÉLYES tapasztalatokra vagyok kíváncsi,vagyis voltam.
Megjött ma reggel vagy mi van veled?
X-eld már a kérdésemet és pattogj valahol máshol.
Nagyon sok értelmetlen kérdés van itt,és nagyon sok olyan mint te.
Nem muszáj tovább itt okoskodni.
Na csá anyu!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!