Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan biszex lány, akinek tetszenek a crossdresser fiúk?
4 fal között csak és csak időnként. Azonkívül hetero életet élek. Csak néha olyan este, amikor átváltozok, akár segítene sminkelni stb. Közös ruhavásárlások... Néha így valami szexi ruciba feküdnék be mellé az ágyba és tetszene, hogy nem egy boxert kell lerángatni, hanem egy tangát.
Ezért is biszex lányokhoz szól a kérdés, nyilván egy hetero lány nem akar egy női ruhás popsit fogdosni.
Ez e kérdés, hogy létezik-e ilyen lány, akinek ez bejön?
Nézd, már leírták párszor sok hasonló kérdéshez, de újra megteszem. Attól még, hogy biszex valaki, nem a transz vonal fog tetszeni neki. A férfi és a nő. Te öltözhetsz akármilyen ruhába, férfi maradsz. Ha női ruhába öltözöl, akkor egy furán kinéző, furán viselkedő férfi leszel, ami egyáltalán nem szexi.
Nem tudok más nevében beszélni, de nekem (bi vagyok) nem a tanga jön be, vagy a boxer, hanem aki viseli, és az, ahogyan viseli. Egy szép tanga vonzó lehet egy megfelelő nőn. Férfin nem. A nőiességet a nőkben szeretem, a férfiasságot a férfiakban. Persze nem a legapróbb részletekig, nem baj, ha egy férfi szeret romantikus filmet nézni, vagy egy nő focizni, de azért a csipketanga meg smink rosszul fest egy férfin. Sajnos a fizikumotok nem teszi lehetővé, hogy nőként nézzetek ki. Én legalábbis még nem láttam olyan nőnek öltözött férfit, aki valóban nőies lett volna.
Esetleg a pánszexuálisok vonzódhatnak hozzád, mert ha jól tudom, akkor ők nem nézik a nemet, hanem az illető lelkébe szeretnek bele, és a fizikai megjelenés nem fontos számukra. Ha jól értelmezem a fogalmat, de már annyi minden van, hogy nehéz követni.
Létezik :)
Biszex lányként nemrég próbáltam ki egy ilyen sráccal, életem egyik legjobb szexe volt.
Mivel biszex vagyok bejönnek a csajok nőies dolgok, bőrnaci volt rajta a kedvencem csajokon, nagyon formás popsijat volt, figyelmes is volt nem úgy mint a pasik nagyrésze és izgató volt elővenni egy csipkés tangabol a kukacat.
Nekem jó élmény volt, bár ő nagyon nőies volt és figyelmes lehet csak szerencsém volt vele.
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!