Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orgazmus nélkül meddig lehet bírni fogadásból?
Figyelt kérdés
No nut november miatt fogadtunk, de én mar most nagyin nehezen birom2022. nov. 3. 15:54
1/11 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy kemény.
Én volt hogy kibírtam 3-4 hetet.
2/11 anonim válasza:
Nem fogadnék ilyen ostobaságokra.
4/11 anonim válasza:
Én egy hónapot simán ki szoktam bírni.
6/11 anonim válasza:
Ne keverd az orgazmust az ejakulációval.
7/11 anonim válasza:
Volt egy időszak, amikor majdnem egy teljes hónapig nem vertem ki.
Nagyon sokat dolgoztam, semmi szabad időm, és energiám nem volt.
Utána mikor rászántam magam nagyon jó volt. Többet sosem hagynám ki annyi ideig.
8/11 anonim válasza:
Anélkül hogy kiverd csak rajtad múlik, annó nekem 2 hét volt a legtöbb, utána már nem akartam “kínozni” magam 😅
De azalatt a két hét alatt is kb egy hét után volt olyan mocskos álmom hogy úgy ébredtem hogy elmentem, szóval inkább nem szórakozok ilyennel tovább
9/11 A kérdező kommentje:
Eddig lehetett 😅
2022. nov. 15. 15:34
10/11 sandrisbp válasza:
Csak észhez tértél hát végre 😀. Vagy spontán magömlésed lett álmodban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!