Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz, ha csak kipróbálni akarom sráccal?
Figyelt kérdés
Tehát nem érzem magam biszexnek csak kipróbálnám. Ezen megsértődnének a meleg/bi srácok?2022. okt. 30. 10:15
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. En is igy voltam vele.
2/7 anonim válasza:
Szia
Hany eves vagy?
En fiatal velem kirpobalhatnad
3/7 anonim válasza:
Ha előtte tisztázod vele, nem sértődhet meg.
4/7 anonim válasza:
Nem gáz, én is így voltam izgatott a dolog és kipróbáltam, nem mondhatom, hogy nem volt élvezetes, de többször mégsem tudnék valamiért, inkább olyan dolog volt ez, hogy egyszer mindent ki kell próbáljak. Csak egy jó partnert találj hozzá.
5/7 anonim válasza:
Elsőre is fogadd el, hogy biszex vagy, aztán gondolkodj a többin.
6/7 anonim válasza:
ezzel én is így vagyok
egy még szűz passzív srác vagyok
de csak egyszer akarom kipróbálni, hogy milyen ha egy aktív megdug
semmi többre nem vágyom...
vékony, alacsony, kicsit feminim hosszú hajú passzíc srác
ha esetleg valaki írna...
7/7 anonim válasza:
Én is így voltam vele. Voltam pár csajjal, és érdekelni kezdett, milyen lehet ha a számban, vagy/és az alfelemben feszül, lüktet egy farok, és belém üríti a tárat. Kipróbáltam, és olyan élvezethez juttatott, amit addig soha nem éreztem. Ha van rá lehetőség, akkor most is szívesen szopatom, dugatom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!