Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa erre vágyni, vagy más is fantáziált már erről?
Figyelt kérdés
Szóval az a lényeg hogy betörnek hozzánk négerek vagy más kissebségiek. Engem lefognak/megkötnek és végig nézetik velem ahogy megdugják a barátnőmet. Elöször nem akarja hagyni magàt de késöbb már hallom hogy könyörög hogy ne hagyják abba.
Ez mostanában nagyon izgat, szerintetek nagyon fura? Vannak még srácok akiket izgatna ez? Vagy lányok akik fantáziáltak ilyesmiről?
2022. okt. 22. 11:06
2/8 A kérdező kommentje:
Néha elképzelem hogy engem is bevesznek.
2022. okt. 22. 11:09
3/8 anonim válasza:
Én is fantáziáltam már ilyesmiről.
24F
5/8 anonim válasza:
A betörő szerep engem is vonzana, a tied annyira nem.
6/8 anonim válasza:
Engem is a domináns oldal vonz!
F, 39
7/8 anonim válasza:
Téged semmilyen érzelem nem fűz a barátnődhöz, ha ilyet fantáziálsz róla.
8/8 hungaroboy válasza:
ezt cuckold-nak hívják, ami viszont beletartozik a swinger-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!