Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Debrecenben anonim módon társkeresőn van esély?
Arra gondoltam, hogy anonim módon felregisztrálok tinderre/grindrre/romeora csak test képpel és leirással. Szerintetek van egy 26 éves srácnak esélye igy találni egy normális hasonló korú srácot alkalmira? Dolgozom a hétköznapokban és nincs túl sok szabadidőm, igy ha sok a felesleges kör és komolytalanok, esetleg kép gyűjtögetősök a srácok akkor egyáltalán nincs értelme számomra.
Esetleg inkább személyesen kéne próbálkoznom? Ha igen akkor tudtok bármi helyet ahol lehetne keresgélni?
Debrecenbe normális? Szinte esélytelen. Ezt a város hímribik és önimádó válogatós cicafiúk városának hívom. Mondom ezt volt debreceniként..
Nem tudom miért,de itt a legesélytelenebb az ismerkedés,lehet azért mert vidék,de én már 2 éve nem találok senkit ott semmire,ahol meg tanultam másik városban meg akad ez-az.
Ha felteszel testképet és mellé kockás hasad van és igényes öltözködésed és babaarcod akkor lehet esélyed ott, de már ez is kevés lassan. Javarészt erre megy a korosztályunk.
Bár mondjuk eléggé hentes piac feelingje van az egész dolognak romeon és grindr-en ahogy válogatnak.. Tindert nem használom..
én is Debrecenben keresek partnert
bár engem a passzív szerep izgat
és még nem próbáltam ki semmit sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!