Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Debrecenben anonim módon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Debrecenben anonim módon társkeresőn van esély?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy anonim módon felregisztrálok tinderre/grindrre/romeora csak test képpel és leirással. Szerintetek van egy 26 éves srácnak esélye igy találni egy normális hasonló korú srácot alkalmira? Dolgozom a hétköznapokban és nincs túl sok szabadidőm, igy ha sok a felesleges kör és komolytalanok, esetleg kép gyűjtögetősök a srácok akkor egyáltalán nincs értelme számomra.

Esetleg inkább személyesen kéne próbálkoznom? Ha igen akkor tudtok bármi helyet ahol lehetne keresgélni?

2022. okt. 22. 01:23
 1/2 anonim ***** válasza:
93%

Debrecenbe normális? Szinte esélytelen. Ezt a város hímribik és önimádó válogatós cicafiúk városának hívom. Mondom ezt volt debreceniként..

Nem tudom miért,de itt a legesélytelenebb az ismerkedés,lehet azért mert vidék,de én már 2 éve nem találok senkit ott semmire,ahol meg tanultam másik városban meg akad ez-az.

Ha felteszel testképet és mellé kockás hasad van és igényes öltözködésed és babaarcod akkor lehet esélyed ott, de már ez is kevés lassan. Javarészt erre megy a korosztályunk.

Bár mondjuk eléggé hentes piac feelingje van az egész dolognak romeon és grindr-en ahogy válogatnak.. Tindert nem használom..

2022. okt. 22. 01:38
 2/2 anonim ***** válasza:

én is Debrecenben keresek partnert

bár engem a passzív szerep izgat

és még nem próbáltam ki semmit sem

2022. okt. 25. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!