Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteronak vélt haveroddal volt kalandod?
Úgy értem, hogy egyikőtök sem tudta a másikról, hogy a srácok is bejönnek neki, mert mondjuk sokat csajoztatok külön is, de egy piás estén valahogy sikerült ez-az, pl orális szex köztetek.
Van akivel ez előfordult?
Utána milyen lett a viszonyotok? Tartós haverság, barátság maradt?
Egyszer a haveromnál szaunáztunk ,mivel nem volt egyikünk sem gátlásos így pucéran.
Bekapcsolta a szaunát és beültünk,majd dicsérte a testem,hogy milyen szép izmos. Kicsit zavarba hozott,de mikor a farkam kezdte dicsérni akkor még jobban zavarba jöttem,pláne mert elkezdett felállni!
Persze észre vette ,addigra már alig láttuk egymást a göztől,viszont éreztem ahogy megarkolta a farkam
Ott akkor leszoptuk egymást..
Bizony volt..egy véletlen folytán lett egy diszkrét,több éves nagyon jó és élvezetes szexhaverság....
Ő vőlegény, én férj voltam akkor :)
Osztálykiránduláson 3 osztályátrsammal közös szobába voltunk, és este dumáltunk csajokról kinek mi volt eddig stb.
jobban belementünk mint szoktunk mondjuk szünetekbe és a vége az lett hogy kivertük közösen, mert mindenki felizgult
nem mondanám annyira dura kalandnak, de nekem nagyon igzi volt, főleg hogy elvileg mind a négyen heterok voltunk
Utánna nem volt semmi többet, nem is beszéltünk róla
#9!
Nem lehet hetero, ha egy pasival veri ki…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!