Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogyan lazítsam/tágítsam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lazítsam/tágítsam a lyukam?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kezdő bi fiú vagyok, elkezdtek érdekelni a srácok és a passzív szerep. Hogyan tudnám ellazítani és tágítani a fenekem? Próbálkoztam sok sikositóval az ujjaimmal, de mindig összezárnak a zároizmaim, nem tudnak ellazulni. Ötletek?

#biszexualitás #Fenéktágítás
2022. okt. 16. 18:50
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Eleinte nagyon szar sajnos.semmi mást nem tudsz csinálni.rohadt sok sikosító,lazulás,és fokozatosság.
2022. okt. 16. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt javasolnám főleg, hogy akkor se siesd el, ha lassúnak látod a haladást. Hidd el, pár év múlva örülni fogsz neki.
2022. okt. 16. 19:42
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én még csak aktív oldalt próbáltam, de valaki nekem is kitagithatná :)

Nagyon szeretném már megélni.

2022. okt. 16. 20:43
 4/8 anonim ***** válasza:
74%
maga a beöntés ellazít egyébként is, aztán plug.
2022. okt. 17. 00:02
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorold. Amikor befeszülnek az izmok, akaratlagosan lazítsd el. Egy idő után ráérzel;)
2022. okt. 17. 21:29
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Csináld úgy mint kakilás közben.
2022. okt. 19. 01:36
 7/8 Perverzsrac94 ***** válasza:
100%

Én előtte mindenképpen javasolnék egy beöntést, hogy fejben tudd, hogy tiszta vagy és bármi történik, nem érhet "baleset"

Utána pedig sok gyakorlás, de a legfontosabb, hogy fejben el tudj lazulni, utána már mindenhol menni fog.

28/F

2022. okt. 23. 09:18
 8/8 A kérdező kommentje:

Már egyre jobban megy.:)

Zuhanyzáskor alaposan kimosom magam (5-6x), utána már egyre könnyebb ellazulnom.:)

2022. okt. 23. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!