Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex pasik között létezik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex pasik között létezik olyan hogy mindkét nemhez vonzódik....de ha pasizik akkor csak pasira koncentrál?

Figyelt kérdés
Pasival éli az életét.

2022. okt. 16. 14:23
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
12%
Nimcs! Aki biszex, az mind gerinctelen. Egyik sem fogja megmondani, hogy megcsal azzal a nemmel, akit éppen akar. Ha férfivel van, nővel fogja csalni. Ha nővel van, akkor férfival fogja csalni. Természetesen a biszexek elhintuk, hogy nem,ők aztán hűségesek. A fenét azok! Gerinctelenek,erkölcstelenek, és a csalásukat azzal magyarazzák,hogy nem tehetnek a vágyaikról. Nem véletlen, hogy egy biszex sincs, aki hosszú, tartós monogám kapcsolatban él, mert alkalmatlanok rá. Tingli tangli, csak szexeljünk, szexhaverság a max szellemi szintjük.
2022. okt. 16. 14:35
 2/25 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom eldönteni, hogy az egyes csak eltúlozza a humorizálást, vagy kezelésre szorul. De a kérdésed sem egyértelmű. Ha pasizik, akkor a pasira koncentrál? Úgy érzed, hogy kapcsolatban van, akkor néz-e nőre? Vagyha pasival szexel csak? Esetleg csak a másik nemmel nem kezdhet, de masik pasival igen?
2022. okt. 16. 15:02
 3/25 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy van e olyan biszex hogy ha pasizik ,pasival van kapcsolata akkor nincs kapcsolata nővel.magyarul egy kapcsolatra koncentrál ,és nincs a pasija mellett egy nője.egyébként az egyes jól megfogta a kérdés lényegét.
2022. okt. 16. 15:06
 4/25 A kérdező kommentje:

"úgy érted ha kapcsolatban van ,néz e nőre?vagy pasival szexel csak?"

Szerinted a kapcsolat szex csak.mert a kérdésedbőlvez jön le.

2022. okt. 16. 15:09
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem értettem, mert a kérdésedben nem beszéltél párkapcsolatról, csak pasizásról. Nekem a pasizás pont nem kapcsolatot jelent. De lehet neked igen, ezt kérdeztem.
2022. okt. 16. 15:44
 6/25 A kérdező kommentje:
Jaaa én nem rosszindulatból írtam de alulra leírtam hogy pasival éli az életét
2022. okt. 16. 16:24
 7/25 anonim ***** válasza:
62%
Létezik, Kinsey-skála... illetve az hogy melyik nemhez vonzódik érzelmileg, melyikhez szexuálisan elég széles skálát tud felvenni. A biszexek nagy többsége heteroromantikus (szexuálisan mindkét nemhez, érzelmileg csak ellenkezőhöz vonzódik), de ettől még van aki ebben homogén.
2022. okt. 16. 21:19
 8/25 anonim ***** válasza:
86%

Biszex pasi vagyok, 23-ik éve párkapcsolatban egy nővel. Nem járok csajozni, pasizni. Az, hogy valaki biszex, nem jelenti azt, hogy hűtlen. A hűtlenség nem szexuális irányultság kérdése. Heterók és melegek is tudnak félrek*rni. Meg is teszik, amennyiben gerinctelenek, és csak azért kell nekik a párkapcsolat, hogy legyen hová hazamenniük.

Az, hogy te kevered, sőt összemosod a biszexséget a hűtlenséggel, a lehető legkirekesztőbb hozzáállás a részedről.

2022. okt. 18. 11:10
 9/25 anonim ***** válasza:
18%

8! Azért nem mindegy az, hogy mi miatt csalnak a biszexek! Kizárólag a másik nemi szerve miatt. Egy nőnek nem lesz farka, és egy ffnek sem puncija! Nem a másik személyisége miatt csalnak, hanem olyan miatt, amiről a masik nem tehet, ez pedig a bilógiai neme. A biszex nem egyszerűen megcsal, hanem durván meg is alazza ezzel a másikat.

Azt meg nem hiszem, hogy te hűséges volnál mint biszex. Minde ezt mondják, meg hogy ott van bennük a vágy amit vmilyen formán igenis kiélnek. Te hogyan éled ki?

2022. okt. 18. 11:48
 10/25 anonim ***** válasza:
83%

Ahogy #8 írja. A biszexualistás nem egyelő a hűtlenséggel. Aki monogám, az monogám bármilyen nemű párral, aki meg félre megy, az meg úgyis kitalál mindenféle indokot.

#9: persze, ez jó duma, hogy azért csal meg, mert olyan tulajdonsága van a szeretőnek, ami neked nincs. Persze, a hetero/homo is millió ilyen okból csal meg, pl a hetero/homo azt mondja, hogy nincs elég nagy melle/farka a párjának, hogy ő valójában az izmosabb/magasabb/alacsonyabb/szőkébb/kreolbőrűbbre bukik, és neki szüksége van arra, hogy ezt megélje. A millió indok mellé a bi esetében +1 jön, hogy "nincs farkad/vaginád".

Nem tűnik sokkal kockázatosabbnak, az, hogy 1.000.000 teljesíthetetlen indok miatt csal meg a hetero/homo párod, vagy 1.000.001 indok miatt a biszex.

2022. okt. 18. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!