Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hogy érhetném el hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érhetném el hogy az osztálytársamat meztelenül lássam?

Figyelt kérdés

2022. okt. 15. 11:49
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%
Én kiránduláson láttam, közös zuhany volt és egyik este kérdezte, hogy megyünk-e. De uszoda is jó ötlet, oda unokatesóm vittem el, s megérte.
2022. okt. 15. 12:33
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Ha full hetero és nem lesz köztetek semmi akkor miért olyan hű de fontos neked hogy meztelenül lásd? Ezért szerintem felesleges túlzott erőfeszítéseket tenni, inkább azokra fókuszáld az energiáidat akikkel össze is jöhet valami.
2022. okt. 15. 12:34
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem akarom minden áron látni, de nagyon nagyon jól néz ki, és ha közepes ráfordított energiával, vagy akár még naggyal is, nem túl nagy rizikóval láthatnám akkor tennék érte
2022. okt. 15. 12:48
 14/27 anonim ***** válasza:
92%

Nekem is van 1-2 osztálytársam akikért elég sokat tennék hogy lássam őket meztelen, meg hogy milyen nekik, pedig valszeg egyikkel se lesz semmi.

Tökre megértelek

szerintem is az uszoda vagy az egymásnál alvás a legjobb esély rá

szurkolok

2022. okt. 15. 12:55
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
kis sunyii😜 uszoda vagy konditerem zuhanyzó
2022. okt. 15. 14:33
 16/27 anonim ***** válasza:
24%
Ha heteró, akkor hagyd békén, és keress homoszexuális partnert. Látod, ezért vannak az emberek negatív véleménnyel rólatok, mert ilyet sunyi módon akarod a haverod frkát nézegetni.
2022. okt. 15. 15:08
 17/27 anonim ***** válasza:
88%

Nálunk van iskolai úszás

Ott a fiúk 90%-a abszolút nem szégyenlős

2022. okt. 15. 17:44
 18/27 anonim ***** válasza:
69%

Én unokaöcsémmet vettem rá a dunaparton, hogy nudizzunk!

Belement.

Aztán lépegettünk tovább!😁😉

2022. okt. 16. 10:07
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valakit látni szeretne, nem azt jelenti, hogy le is teperné.

Én annó kolisként nagyon sok vonzó srácot láttam meztelenül, közülük többre rejszoltam is fantáziálás közben, mégsem másztam rá egyikre se.

A kettőnek nem feltétlen van köze egymáshoz...

2022. okt. 16. 15:05
 20/27 Perverzsrac94 ***** válasza:
89%

Hívd el uszodába, vagy menjetek el kondizni, utána meg zuhanyozni. Ez mind olyan ártatlan szituáció, amiről nem is sejtené, hogy mi a cél.

Esetleg hívd át aludni. Ha megkínálod kis piával, az oldja a gátlásokat.

Az a lényeg, hogy te se légy szégyenlős, merj átöltözni/zuhanyozni, stb. Ne jöjjön le a szituációból.

28/F

2022. okt. 19. 10:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!