Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Domináns fiúk, lányok! Volt már olyan, hogy itt, GYK-n adtatok utasításokat suboknak?
Figyelt kérdés
Szívesen csináljátok? Mit kértek vissza? Egy írást, képet, vagy videót? Tudtok még subokat vállalni?2022. okt. 11. 07:00
1/8 anonim válasza:
Volt rá példa.
Kamerán mutatta ahogy masztizik, én meg mondtam mikor mit csináljon.
Cserébe hagytam kielégülni, ezt kérte.
Elgondolkodnék rajta, ha kapnék új ajánlatot, de nem biztos, hogy vállanám.
2/8 anonim válasza:
Igen volt, ahogy a korábbi kérdésednél is válaszoltam.
Bár más platformot jobban preferálok.
Általában kép, videó is van, mert alapból kerülöm a kamusokat.
Csajt vállalok (csak), mert nincs partnerem, de a tartósabb híve vagyok, nem ilyen 1-1 levél és ennyi.
F
4/8 anonim válasza:
Volt pár srác aki verette velem így. Nem volt rossz 28f
5/8 anonim válasza:
Csak ismerkedő fázisban. Pl: milyen képet készítsen
De amúgy online feladatokat nem szoktam adni annyira. Élő szexre és játékra keresek fiúkat.
F29
7/8 anonim válasza:
Volt már ilyen, és nem volt rossz egyáltalán.
8/8 anonim válasza:
Egyszer volt olyan, hogy 2 sráccal csináltam ezt és ugyanazt az emailt elküldtem egyszerre mindkét címzettnek. Szó nélkül csicskultak mind a ketten :DDD sokat nevettem 36f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!