Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok kb hányszor szexeltek egy hónapban?
Figyelt kérdés
Csajjal vagy pasival? Milyen idősek vagytok?2022. okt. 10. 18:29
1/7 anonim válasza:
csajjal, kb 3-4 de mindig mással.
33/F
2/7 anonim válasza:
kb. 25-ször. Csak a feleségemmel.
4/7 anonim válasza:
0
de majd ha odáig érünk, akkor csaj lesz a másik fél természetesen :D
5/7 anonim válasza:
Túl sokat, nem esik már jól. Kb 60 menet ezen a héten. Már kényszerből teszem, megszokásból. De már ma is írtam a nőknek hogy szakadjanak le rólam egy ideig, egyedül akarok lenni,.hol bírok már ennyit kielégíteni, hiába enyém a legkomolyabb pacek, teljesítmény, legkomolyabb kisugárzás, de a battya már nem bír ennyivel, minden nap dugtam már így is előző héten, de hát pacek határtalan stílus meg nemzetközi, oda vannak ezek az asszonyok értem
24
8x bajnok
6/7 anonim válasza:
Most 0, mert nincs kapcsolatom, de ha lesz, csajjal, mert hetero vagyok. Pasival csak az orális kíváncsiság hajt, több nem!
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!