Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok az első análtól nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok az első análtól nem féltetek?

Figyelt kérdés
Mekkora mérettel volt? Hány évesen? Ki akarom próbálni de félek is...

2022. okt. 9. 15:42
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Biszex vagy. Mit hittél mégis? Aki biszex az análba kapja azt amit. Hiszen oda akarja. Tehát mi a problémád?
2022. okt. 9. 16:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem féltem, mert nem tudtam előre, hogy sor kerül rá. 19 évesen volt, elég nagy mérettel.
2022. okt. 9. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Sokáig féltem, mert nem tudtam a technikát, meg akik akartak dugni, azok "Hűbele-Balázs" módba próbálkoztak, és az fájt!

Mikor az első igazira sor került, akkor a srác annyira elvarázsolt, hogy semmilyen fájdalmat nem éreztem, inkább az első behatolástól egy csodálatos kéjt.

2022. okt. 10. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem fájt az első
2022. okt. 10. 09:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Legyen nálad síkosító és akkor nem lesz baj. Jah meg a higéniának járj utana mert macerás az előkészület.
2022. okt. 10. 14:07
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Rossabbak vagytok, mint szűz lányok. Azok nem hisztiznek ennyit. Tudják, hogy a szüzesség elvesztése fájdalommal fog járni. Ti meg mint vmi nyámnyilák. És igen, ezerszer jobban fog fájni az anális elsőre, mint ahogy hinnétek. Hiszen az kijárat nem pedig bejárat. Ettől függetlenül hajrá! Jó végbél berepedést kívánok!
2022. okt. 10. 17:28
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

17 voltam, remegtem a vágytól,hogy végre érezzem magamban a lüktető dákót!

19centis volt és hatalmas élvezet!

2022. okt. 11. 04:25
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

26 évesen egy kölcsönös szopásra jöttem össze egy már ismert sráccal. Többször leszoptuk már egymást, aznap is az volt a cél. Engem már régóta izgatott a gondolat, hogy kipróbálnám, milyen az, ha egy szép, kemény f@sz a fenekembe lövi a tárat.

Én kezdtem a szopást. Bő nyállal szoptam, lucskosra, hogy minél nagyobb élvezetet nyújtsak. A srác egyszercsak azt mondta, most megb@szlak. A meglepetéstől megszólalni se bírtam. Csak tettem, amit mondott. Pár perc alatt tövig volt bennem az a gyönyörű farok. Kicsit kellemetlen volt maga a behatolás, de közel se fájt úgy, ahogy vártam mások elbeszélése alapján. Belém élvezett, majd, ahogy terveztük is, leszopott. A mennyben éreztem magam, és közben az járt a fejemben, hogy miért vártam erre éveket, amikor ez ilyen jó.

2022. okt. 12. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!