Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok az első análtól nem féltetek?
Sokáig féltem, mert nem tudtam a technikát, meg akik akartak dugni, azok "Hűbele-Balázs" módba próbálkoztak, és az fájt!
Mikor az első igazira sor került, akkor a srác annyira elvarázsolt, hogy semmilyen fájdalmat nem éreztem, inkább az első behatolástól egy csodálatos kéjt.
17 voltam, remegtem a vágytól,hogy végre érezzem magamban a lüktető dákót!
19centis volt és hatalmas élvezet!
26 évesen egy kölcsönös szopásra jöttem össze egy már ismert sráccal. Többször leszoptuk már egymást, aznap is az volt a cél. Engem már régóta izgatott a gondolat, hogy kipróbálnám, milyen az, ha egy szép, kemény f@sz a fenekembe lövi a tárat.
Én kezdtem a szopást. Bő nyállal szoptam, lucskosra, hogy minél nagyobb élvezetet nyújtsak. A srác egyszercsak azt mondta, most megb@szlak. A meglepetéstől megszólalni se bírtam. Csak tettem, amit mondott. Pár perc alatt tövig volt bennem az a gyönyörű farok. Kicsit kellemetlen volt maga a behatolás, de közel se fájt úgy, ahogy vártam mások elbeszélése alapján. Belém élvezett, majd, ahogy terveztük is, leszopott. A mennyben éreztem magam, és közben az járt a fejemben, hogy miért vártam erre éveket, amikor ez ilyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!